Türkiye'nin En Güzel Manzaralı Sürüş Rotaları

ABONE OL
Türkiye'nin En Güzel Manzaralı Sürüş Rotaları

Seyahat tutkunları için en keyifli şey, bilmedikleri yollarda kendilerin kaybetmeleridir. Yollar insanı sevdiklerinden uzaklaştırırken ufkunu genişletmek içinde önemli bir başlangıçtır. Eğer bu yaz kendinize bir alternatif rota çizmek isterseniz aşağıda bahsedeceğimiz en güzel manzaralı yollar size harika bir sürüş keyfi yaşatacaktır.

Karaburun Yarımadası  

Karaburun yarımadası Türkiye’de gidebileceğiniz en güzel yerlerden bir tanesidir. Buraya giderken içinden geçeceğiniz ağaçlık yollar size doğanın en güzel halini gün batımını ve sessizliği sunacaktır.

Gökçeada - Bozcaada Arası

Adalar arasında giderken geçeceğiniz engebeli ve virajlı yolların manzarası sizi büyüleyecektir. Ege bölgesindeki yolların tamamının kendine göre bir güzelliği vardır ancak bu yol araziye uygun bir araç tercih ettiğinizde yalnız sürerken değil yan koltukta otururken de sizi heyecanlandıracaktır.

Soğanlı Geçidi  

Ölü yol olarak da bilinen soğanlı geçidi dünyanın en tehlikeli olan yolları arasında gösterilir. Araba sürerken adrenalin isterseniz bu yolu mutlaka tercih etmelisiniz. Yol tehlikeli olduğu kadar da manzarasıyla ilgi çekmektedir.

Artvin - Ardahan Arası

Karadeniz’in temiz havası doğanın güzelliği ile birleştiğinde ortaya mükemmel sonuç çıkar. Artvin ve Ardahan arası yol gidebileceğiniz en güzel manzaraya sahiptir. Yolculuğunuzun başından sonuna kadar yeşile doyarsınız.

Antalya - Muğla Arası

Akdeniz’i seven herkesin mutlaka görmesi gereken rotalardan bir tanesi Antalya Muğla arasıdır. Kaputaş Plajını görebilme fırsatı da yakalayacağınız yolculuk içinizi huzurla dolduracak.

Karadeniz Yaylaları  

Yayla insanın huzur bulabileceği en güzel yerlerin başında gelir. Sağınız ve solunuzun ormanlarla çevrili olduğu bir yolda yapacağınız uzun bir yolculuk size iyi gelecektir.

Ankara Tuz Gölü  

Ankara karasal bir iklime sahiptir, ancak tuz gölüne doğru yolculuk yaptığınızda gördüğünüz beyaz topraklar sizde farklı bir hissiyat uyandıracak. Ankara’dan ayrıldıktan sonra Tuz Gölüne kadar dümdüz bir yolda araba sürmek sizi yormayacaktır.

Eskişehir - Han

Kendinizi yurtdışında hissedeceğiniz bir rotada seyahat etmek farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için iyi bir tercih olacaktır. 

Kumbağ - Şarköy Arası

Yalnız yolculuk değil aynı zamanda yamaç paraşütü ile havadan da manzaranın keyfini sürebileceğiniz bir rota.

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.12.2021

Oto Fırın Boya Nedir? Fırında Otomobil Boyama

08.11.2021

Eski D Sınıfı Ehliyet Alma Şartları Nelerdir

22.02.2021

Otobüs Şoförü Nasıl Olunur

27.05.2021

Sürücü Kursu Sınavları Ne Zaman Açıklanacak