TOGG Ön Sipariş Ne Zaman Alınacak? TOGG Fiyatı Ne Kadar Olacak

ABONE OL
TOGG Ön Sipariş Ne Zaman Alınacak - TOGG Fiyatı Ne Kadar Olacak

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un ön siparişi ve fiyatı ile ilgili detaylar son zamanlarda merak konusudur. Yüzde yüz elektrikli otomobil olan TOGG’un ön sipariş tarihi netleşti. TOGG resmi hesabından yüzde yüz elektrikli otomobilin ön satış tarihini duyurdu.

TOGG ön siparişinin ne zaman başlayacağı merak edilirken bir yandan da Türkiye’nin guru kaynağı olarak görülmektedir. Tasarımı ve özellikleri ile birçok kişinin dikkatini çeken TOGG, Anadolu, Gemlik, Kula, Oltu, Kapadokya ve Pamukkale isimleri verilen renkleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Peki, TOGG ön sipariş ne zaman alınacak, fiyatı ne kadar olacak, satış tarihi ne zaman?

TOGG Ön Siparişi Ne Zaman Alınacak?

TOGG ön sipariş vermek isteyen kişiler TOGG ön sipariş talebi ve TOGG ön talep formu hakkında araştırma yapar. Aynı zamanda kişiler TOGG ön sipariş nasıl yapılır gibi sorulara yanıt aramaktadır.  

Türkiye’nin yerli ve milli otomobil hayali olan TOGG, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de banttan indirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobilimizin 2023 yılının ilk çeyreğinde yollarda olacağı bilgisini verdi. Aynı zamanda TOGG ön siparişlerinin ve fiyatının şubat ayında belli olacağını söyledi.

Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli otomobil TOGG resmi hesabından yapılan açıklamada ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağını belirtildi. Anadolu Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “TOGG, yüzde 10 ÖTV diliminde kesin kalıyor. Fizibilite yaparken ÖTV’yi yüzde 7 hesaplamıştık.” ifadelerinde bulundu.

TOGG Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Metalik renk ile tasarlanan yerli otomobil TOGG, oldukça ilgi görmekte. Aydınlatmalı logosu ile Batı ve Doğu kültürlerinin birlikteliğini simgeleyen TOGG, elektrikli mimari ile uyumlu bir şekilde tasarlanan ön cam, çok kollu lale özelliği taşıyan jantlarla üzerindeki ilgiyi hak etmektedir. Dikkat çekici pek çok özelliği ile TOGG C-segment SUV modelinin fiyatı ÖTV dilimine bağlı olarak hesap yapıldığı zaman yaklaşık 900 bin Türk lirası olması beklenir.

TOGG Satış Tarihi Ne Zaman?

TOGG ön satış var mı sorusu da zaman geçtikçe yetkililer tarafından yapılan açıklamalar ile cevaplanacak.

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

15.11.2021

Trafikten Men Cezası ve Nedenleri

06.10.2021

Coupe Araba Nedir? Coupe Arabalar

15.12.2022

Trafik Sigortası Olmadan Trafiğe Çıkmanın Cezası 2023

18.01.2023

Yurt Dışından Nasıl Araba Alınır