Karavan Çekmek İçin En İyi 8 Araç

ABONE OL
Karavan Çekmek İçin En İyi 8 Araç

Karavanınızı çekmek için alacağınız aracı seçerken dikkat etmeniz gereken birtakım önemli hususlar vardır. Bu hususlar arasında ise karavanın ağırlığı, giderken ne kadar fazla alana ihtiyacınız olduğu ve içerisinde neleri taşımak istediğiniz vardır.  

Aşağıda karar vermenize yardımcı olacak en iyi karavan çekici araçlar.

1.Jeep Wrangler

1990 yılından beri üretilen popüler bir seçimdir. Yüksek teknolojiye sahip donanım özellikleri ve sağlam tasarımıyla, A ve C sınıf karavanların önünde mütevazı boyuttadır.

2.Jeep Grand Cherokee

1993'ten beri çekme için üretici tarafından onaylanan Jeep Grand Cherokee, RVer topluluğunda popüler bir seçimdir ve her yerdeki karavan dergilerinde önerilen ilk 10 listenin dayanak noktasıdır. Arazi koşullarındaki performansı oldukça yüksektir dört tekerlekten çekişli modellere sahiptir.

3.Jeep Cherokee

Dört tekerlekten çekiş yeteneğine sahip olan araç, Grand veya Wrangler'dan daha düşük fiyatlıdır. Sürüş açısından SUV'den biraz daha fazla, ancak aileyle seyahat ediyorsanız konfor bakımından biraz daha düşünebilirsiniz.

4.Jeep Liberty

2012'den beri üretilmemesine rağmen karavan çekmek için popüler bir seçim olmaya devam ediyor. A ve B sınıfı karavanlar arkasında kolayca çekilebilir.  

5.Ford Focus

İhtiyacınız olan tek şey, yeterli bagaj alanına sahip oldukça küçük bir otomobilse, Ford Focus, karavan için hafif bir seçenektir. Saatte 70 km aşan hızlarda çekilmemelidir.

6.Ford Fiesta

Genel olarak popüler bir araç, Focus’tan biraz daha küçüktür bu nedenle bagajı yok denilecek kadar azdır.  Her ne kadar küçük olsa da belli ağırlıklardaki karavanları çekebilmek için ideal olabilir.

7.Chevrolet Colorado

Piyasadaki en popüler kamyonetlerden biridir. 2004 yılında ilk kez üretilmiş ve o tarihten beri karavanları çekmek isteyenler için ideal bir tercihtir. Özellikle büyük karavanların çekilmesi söz konusu olduğunda normal bir SUV’dan daha yüksek performans sağlayabilir.

8.Chevrolet Equinox

Üretici tarafından çekme için onaylanmış olan araç aile boyutundaki SUV’larla aynı özelliklere sahiptir. Otomatik ve önden çekiş özelliği ile farkını ortaya koyarken daha güçlü olmasını isteyenler için 4x4 seçeneği de mevcuttur. Tüm modeller karavan çekebilmek için uygundur ancak bazı saatte 65 km altında tutmak faydalıdır.

Otomobiller hakkında detaylı bilgiler alabilmek için https://www.surucukurslari.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

16.01.2023

2023 Opel Fiyat Listesi Belli Oldu

23.06.2023

Ehliyet Sınav Ücreti Nereye Yatırılır

01.12.2022

Araç Lastik Kullanım ve Raf Ömrü Ne Kadar

19.08.2020

Otomobil Beygir Gücü Nedir