Dünyanın En İyi 7 Lastik Markası

ABONE OL
Dünyanın En İyi 7 Lastik Markası

Otomobillerde güvenlik standartları, tamamen olmasa da, kullandığınız lastiğin kalitesine bağlı değişir. Dünyada birinci sınıf olan birçok lastik markası var. En iyi lastik üreticileri ise tehlikeli durumlar söz konusu olduğunda, tüm yol boyunca sağlam bir tutuş sağlayanlardır.

Aracınızı engebeli bir arazide veya soğuk bir havada sürmek zor olabilir. Hatta lastikler yeterince iyi değilse, patlamalara maruz kalma riski de artar.

En iyi otomobil lastiklerini üreten ve satan birçok büyük lastik markası olmasına rağmen, bazıları düşük kaliteli, lastiklerle kar elde etmeye çalışmaktadır. Bu nedenle, lastik satın alırken dikkatli olmak gerekir.

  1. MICHELIN

Michelin, Michelin kardeşler tarafından kurulmuş Fransız lastik markasıdır. Michelin lastikleri, aracınızı yolda güvende tutacak kaliteli kauçuk konusunda bir üne sahiptir. Marka yalnız araba değil bisiklet, motosiklet ve scooter dahil olmak üzere, geniş bir lastik yelpazesi sunmaktadır.  

  1. PIRELLI

1872 yılında Milano'da kuruldu . Günümüzde, Michelin, Bridgestone, Goodyear ve Continental markalarının hemen arkasında, dünyanın en büyük ve en eski lastik markalarından biri olarak tanınmaktadır. Pirelli, en yüksek sırt ömrü garantisine sahiptir

  1. GOODYEAR

1898'de kurulan Goodyear, motosiklet lastikleri, tarım ekipmanları, hafif kamyonlar, ticari kamyonlar, otomobiller, yarış arabaları, SUV'lardan ağır toprak taşıma makineleri ve uçak lastiklerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Dünyada lastik üreten dört lider şirketten biri olarak bilinir. Goodyear’da çoğu kış lastiğinin diş ömrü garantisi yoktur ve birçok markadan daha pahalıdır.

  1. CONTINENTAL

Michelin, Bridgestone ve Goodyear'ın hemen arkasında yer alır. Yüksek kaliteli lastik, üç unsurla uyumlu bir şekilde birleştirilmiştir. Güvenlik, yakıt ekonomisi ve çevre dostu.

  1. DUNLOP

İngiltere'de uzun bir geçmişe sahip ünlü bir lastik markasıdır. Uygun fiyatlı olarak satılır. Çoğu zaman, diğer rakiplerin seçenekleriyle karşılaştırılır.

  1. YOKOHAMA

1917'de kurulmuş ünlü bir Japon lastik markasıdır. Dönerken yapışkan, düz giderken pürüzsüz hissettirir.

  1. HANKOOK

Koreli en iyi lastik şirketidir. Benz, BMW, Audi gibi uluslararası markaların ve dünyada otomobil üreten birçok fabrikanın lastik tedarikçisidir. 180'den fazla ülkede satışı vardır.

Lastiklerle ilgili merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.08.2021

Tır Şoförü Ne Kadar Kazanır? 2022

12.05.2023

Ticari Taksi Şoförü Nasıl Olunur? Taksi Şoförü Olma Şartları

03.05.2021

2. El Mazda3 Alınır mı

08.10.2021

Motor Ehliyeti Sınıfları - Motosiklet Ehliyeti Sınıfları