TOGG Ön Sipariş Nasıl Verilir? TOGG Kaç TL

ABONE OL
TOGG Ön Sipariş Nasıl Verilir - TOGG Kaç TL

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için heyecanlı süreç başlamasıyla TOGG satın almak isteyen vatandaşlar, ön sipariş başvurusunda bulunabilir. Aracı satın almak isteyen birçok kişi, TOGG ön sipariş süreci ile ilgili bazı soruları merak etmektedir. İçeriğimizin devamında TOGG ön sipariş sürecine ilişkin detayları bulabilirsiniz.

TOGG ön sipariş süreci 16 Mart’ta başladı ve ilk yerli otomobil olan TOGG satın almak isteyen birçok kişi, 27 Mart’a kadar ön sipariş başvurusunda bulunabilir. Ön sipariş başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ise, TOGG ön sipariş şartları ve ön siparişin nasıl verileceği konusunda araştırmalara başladı.

TOGG Ön Sipariş Şartları Neler?

16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve TOGG resmi web sitesi üzerinden ön siparişleri alınmaya başlanan yerli otomobilin başvuru şartları, otomobili satın almak isteyen kişiler tarafından merak edilen konulardan biridir. Başvuru sürecinin tamamlanmasıyla katılan kişiler arasında çekiliş yapılacak. Çekiliş sonuçlarının açıklanmasıyla ilk etapta 20 bin aracın sahibine teslim edilmesi planlanmaktadır.

TOGG C segmenti SUV modeli 953 bin TL'den başlayan fiyatlar ile ön sipariş almaya başladı. Yapılan açıklamaya göre; TOGG fiyat belirleme süreci sonrasında TOGG’a özel finansman sağlamak amacıyla devlet bankaları devreye girecek.

TOGG Ön Sipariş Nasıl Verilir?

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı TOGG T10X, 2023 yılı sonuna kadar çekiliş yöntemiyle belirlenerek kullanıcılarıyla buluşacak. 16-27 Mart tarihleri arasında T10X ön siparişini vererek çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Aracı satın almak isteyen kişiler, TOGG ön sipariş için TOGG resmi web sitesi üzerinden veya Trumore mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilir. Vatandaşlar Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse çekiliş yöntemiyle TOGG T10X ön sipariş verme hakkı elde edecek.

Ön sipariş oluşturarak çekilişe katılmak isteyen vatandaşlar; ilk olarak https://www.togg.com.tr üzerinden Tru.ID oluşturmalı veya App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirmelidir. Daha sonra nakit veya kredi kartı ile mobil cüzdanlarına 60 bin TL aktararak ön ödemeyi yapmalıdır. Ödemeyi yaptıktan sonra çekiliş sürecine katılmaya hak kazanabilirsiniz.

TOGG Kaç TL?

Doğuştan elektrikli yerli otomobil TOGG’un ön sipariş süreci ile 2023 yılı sonuna kadar çekilişle belirlenen 20 bin kişiye araçlarının teslim edilmesi planlanmaktadır. Belirlenen TOGG otomobil fiyatları, Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu tarafından geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.

TOGG standart menzilli otomobil fiyatı, 953 bin TL’den başlarken TOGG uzun menzilli otomobil fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL’den satışa sunulacak.

TOGG ön sipariş süreci ile ilgili gelişmeleri takip etmek için https://surucukurslari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

09.06.2021

2022 Kia Sportage İncelemesi

20.12.2021

Sürücü Kursu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

27.05.2021

Yabancı Ülkelerde Araç Nasıl Kiralanır

04.11.2020

Polen Filtresi Ne Zaman Değiştirilir