Oto Yıkama Bayiliği Nasıl Alınır

ABONE OL
Oto Yıkama Bayiliği Nasıl Alınır

Şehirler geliştikçe nüfus yoğunluğu artıyor ve bu anlamda küçük bir şehide bile en az 250 bin nüfus bulunuyor. Dolayısıyla oto yıkama işi de arz talep doğrultusunda oldukça favori olmuş durumda.

Eğer babadan kalma bir mesleğiniz ya da mühendislik diplomanız yoksa o zaman oto yıkama işi kesinlikle tercih edilmesi gereken bir meslek. Ancak yıkamanın konumu da çok önemlidir.

Oto Yıkama Açmanın Avantajları

Yaşadığınız yere bir bakın etrafınızda mutlaka bir yıkama görebilirsiniz. Her tarafta araç olduğunu düşünürseniz bunun sayısının birden fazla olması da normaldir. Dolayısıyla aynı sokakta bile onlarca aracın olması bir yıkama açmak için büyük bir avantaj.

Oto Yıkamanın Dezavantajları

Türkiye’de 50 binin üzerinde oto yıkama olduğunu düşünürsek para kazanabilmeniz için birtakım hususlara dikkat etmeniz gerekiyor. Yani mahalle arasında oto yıkamacı açmışsanız işiniz çok zor.

Bir avantajını da şöyle açıklayalım.

Siz çok zor durumda olmadığınız sürece çocuğunuzu yıkamacıya çalışması için gönderir misiniz? Sanıyorum ki pek çoğunuzun yanıtı hayır olacak. Bunun için yıkamacıda çalışacak olan birini bulabilmek zordur. Bunun içinde çalışana ya yüksek ücret ödemek zorundasınız ya da yıkadığı araçtan prim vermek durumundasınız. Bu noktada da ise oto yıkamanızın yeri çok önem kazanır.

Gelelim bayi nasıl olursunuz? Sorusunun yanıtını vermeye.

Bayilik Almak İçin Yapılacaklar

Bayilik parayla alınabilecek bir konudur. Bunun için bayi bedelini nasıl ödeyeceğinize karar vermeniz gerekir. Yatırdığınız parayı kaybedebileceğinizi de unutmamanız gerekiyor. Çünkü bayilik almış olmanız çok para kazanabileceğiniz anlamına gelmez. Bayilik bedelini ödedikten sonra dukanın maliyeti bulunduğu bölgeye göre değişiklik gösterir ona göre kendinizi ayarlamanız gerekir.

Bayilik seçerken ise dikkat edilmesi gereken husus size bu desteği verecek olan firmadır. Çünkü bazı yıkama firmaları daha fazla müşteri çektiği için ödeyeceğiniz paranın karşılığını alabilmeniz daha kolaydır. Bunun için daha fazla bayilik bedeli vermek sorun olmayacaktır.

Bayiliğinizi aldıktan sonra yıkamada kullanacağınız malzemeler olan hava makinesi ve temizleyici ürünler almanız gerekiyor.

Otomobillerle ilgili merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

23.09.2021

Hangi Durumlarda İkame Araç Verilir

16.09.2021

MOPED Nedir? MOPED Hangi Ehliyetle Kullanılır

28.01.2021

2021 Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası Ne Kadar

08.03.2023

Araç İçinde Bulunması Gereken Belge ve Malzemeler Nelerdir