Karavanla Gidilecek En Güzel Yerler

ABONE OL
Karavanla Gidilecek En Güzel Yerler

Türkiye gerek doğasıyla gerekse lezzetleriyle hem tatil hem de yaşanılacak en güzel ülkeler arasında yer alıyor. Bunun için iyi bir tatil yapmak istediğinizde sayısız seçenekleriniz var. Eğer tatilinizi karavanla yapmak istiyorsanız bu durumda aşağıda bahsedeceğimiz yerler sizin için iyi bir dinlenme alanı olabilir. Doğayla iç içe olacağınız bu güzel yerler ruhunuzun dinlenmesine de yardımcı olacaktır.

Karavanla seyahat etmek özellikle korona salgının olduğu bu dönemde pek çok kişinin hayalini oluşturuyor. Çünkü karavan tatili insanın kendisini izole etmesi açısından da iyi bir seçenek.

Aşağıda karavan kültürünü merak edenler ve doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenler için en güzel kamp rotalarını derledik. Rotanızı belirlerken yardımcı olması açısından hava şartlarını da göz önünde bulundurmanız gerekir.

Kaş / Antalya

Kaş denize sıfır olan bir kamp alanına sahiptir. Bu kamp alanında çadır ve karavanla güzel bir tatil yapılabilir. Yeşil doğası ve temiz havasıyla gezginlerin uğrak noktası olan Kaş kamp alanı doğa tatili sevenler için oldukça güzel bir yer. 

Salda Gölü / Burdur

Salda gölü için söylenebilecek tek şey var o da Türkiye’nin Maldivleri olduğu. Konaklayabileceğiniz en güzel kamp alanına sahip olan göl, eşsiz bir güzelliği de içinde barındırıyor. Gölün tadını çıkararak ücretsiz kamp alanlarından yararlanabilirsiniz.

Hipo / İzmir

Türkiye’de bulunan en geniş kamp alanına sahip olan Hipo, toplamda 60 bin hektarlık bir çam ormanına sahip. Mavi bayrak ödülü olan özel bir plajı bulunan kamp alanına dünyanın her yerinden gezginlerin geldiğini de belirtelim.

Kapadokya-Kaya / Nevşehir

Nevşehir Göreme’de bulunan Kaya kamp alanına her yıl çok sayıda turist geliyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte güneşin doğuşunu izleyen birçok turist anın tadını çıkarıyor.

Yedigöller / Bolu

Yılın her mevsiminde güzelliğini koruyan Yedigöller adeta doğa harikası bir yer. Doğallığın her renginin bir arada olduğu harika kamp alanına sahip olan Yedigöller kuş seslerinin eksik olmadığı bir alana sahiptir.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

16.08.2022

Gürsu Sürücü Kursları – Gürsu Ehliyet Kursları

12.05.2021

Termostat Nedir? Termostat Nasıl Çalışır

06.01.2022

Seramik Kaplama Aracın Boyasına Zarar Verir mi

09.11.2020

4 Adımda Güvenli Sollama Nasıl Yapılır