Esnaf İçin En İyi Araç Tipi Hangisi

ABONE OL
Esnaf İçin En İyi Araç Tipi Hangisi

Esnafsanız mutlaka işinize yarayacak bir aracı seçmeniz gerekir. Aksi takdirde işinizde aracınızı istediğiniz performansta kullanamazsınız. İster tek kişi çalışıyor olun isterseniz geniş bir ekibe sahip olun sektörün gereksinimlerini karşılayacak bir araç tipini tercih etmeniz gerekir.

Piyasada bu kadar çok kamyonet seçeneği mevcutken, hangisinin ihtiyaçlarınıza ve sektörünüzün taleplerine en uygun olduğuna karar vermek zor olabilir. İster tesisatçı, kurye veya elektrikçi, ister inşaatçı veya dekorasyoncu olun, bir ticari araç seçerken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz.  

Kuryeler İçin

Kuryeler yolda çok uzun zaman geçirirler, bunun için konfor onlar için çok önemlidir. Bu tip işlerde Mercedes-Benz Sprinter gibi hacimli yükleri taşımak için bol alan ve yüksek tavan araçlar tercih edilmelidir. Daha küçük bir model aradığınızda ise Volkswagen Caddy konforlu ve performansı yüksektir.

Tesisatçılar İçin

Orta dingil mesafesine sahip geniş panelli veya kasalı kamyonetler tesisatçılar için idealdir. Citroen, Fiat Ducato ve Ford Transit gibi marka ve modeller tesisatçılar için iyi bir seçenektir. Yüksek tavana sahip oldukları gibi uzun olmalarından dolayı çeşitli aletleri koymak için geniş bir yere sahiptir.

İnşaatçılar İçin

İnşaatçılar için araç seçiminde ideal boy panelvandır. Bu tip araçlar, oldukça sağlam olduklarından ve yaklaşık bir ton yükü taşıyabildiklerinden, inşaatçılar için çok uygundur. Ayrıca arka ve yan taraftaki sürgülü kapıları sayesinde malzemelere kolay erişim, eşyaların kolayca yüklenmesini ve boşaltılmasını sağlar. Volkswagen Transporter, bir inşaatçının ihtiyaçlarını karşılamak için harika seçenektir.

Elektrikçiler İçin

Elektrikçiler işleri gereği çok fazla yol yapmak zorundadır, bu nedenle verimlilik, güvenilirlik, alet ve malzemeler için depolama alanı arasında doğru dengeyi sağlayan bir araç bulmaları gerekir. Bu tür ticarete uygun ekonomik araç Fiat Doblo'dur. Manevra kabiliyeti ve geniş depolama alanı ile bu araç, elektrikçiler için mükemmel bir çözüm sunar. 

Yemek Şirketleri İçin

Yemek servisi minibüsleri, soğutma ve ısıtma gibi özelleştirmeye ihtiyaç duyabilir, bunun için en iyi araç türü, sunduğunuz hizmete bağlı değişir.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

17.05.2021

Haftasonları Sürücü Kursları Açık mı

20.09.2022

Yurt Dışına Arabayla Çıkmak için İzlenmesi Gereken Prosedürler

22.01.2021

Direksiyon Sınavında Görev Alma Şartları Nelerdir

21.06.2022

Çalınan ve Pert Araç Sigortası Ödemesi Nasıl Yapılır