Direksiyon Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

ABONE OL

Dünyayı etkisi altına alan covid19 birçok ülkenin kapsamlı tedbirler almasına neden olmuştur. Özellikle Amerika, İtalya, İspanya ve Fransa gibi önemli ülkelerin bu süreçte başarısız olduklarını görüyoruz. Bununla birlikte Türkiye bu süreci en iyi yöneten ülkeler sınıfında yer almayı başardı. Ve mart başında ülkemizde ilk vakanın görülmesi ile yaklaşık olarak iki ay içerisinde kontrolü ele alarak hayatın normalleşme sürecine girmesini başardık gibi görünüyor.

Tedbirler Sonuç Vermeye Başladı

Yapılan açıklamalarda vaka, tedavi olan hasta sayısı ve ölüm sayılarına baktığımızda Türkiye’nin bu süreci artık kontrol altına aldığını görmekteyiz. Bununla birlikte yapılan açıklamalara baktığımızda alınan tedbirlerin sonuç verdiğini görmekle birlikte tedbirlerin gevşetilerek hayatın normale dönmeye başladığını görüyoruz. 

Ehliyet Direksiyon Sınavı Ne Zaman?

Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile hayatın normalleşmeye başladığını görüyoruz. Büyük şehirlerin bir kısmına giriş çıkışların açılmasından tutunda üniversitelerin normale dönmesine kadar bir takım takvimler belirlendi. Yapılan açıklama ile birlikte sürücü adaylarının merak ettiği direksiyon sınavının ne zaman olacağı konusu birçok kişinin takip ettiği konuların başında yer almaktadır. Ehliyet ve direksiyon sınavı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Fakat bu ay içerisinde yapılacak olan yeni normalleşme takvimi ile sürücü adaylarının beklediği bu soruya yanıt alınması bekleniyor.

Direksiyon Sınavı Mayıs Ayında Olacak Mı?

Normalleşmenin adım – adım gerçekleştiği şu dönemde takvim bir –  bir açıklanmaya başladı. Toplu bir arada bulunamama nedeni ile sosyal mesafe kuralı nedeni ile hayatımızda yeni bir düzen girmişti. Bu düzen ülkemizin başarılı covid19 tedbirleri ile kısa sürede kontrol altına alındı. Alınan bu tedbirler sonrasında sürücü adaylarının merakla beklediği direksiyon sınav tarihi de kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Direksiyon Sınavı Haziranı Bulabilir

Mayıs ayının son çeyreğinde direksiyon sınavının yapılabilmesi ya da Haziran başında yapılması uzmanlar tarafından beklenmekte. Yapılan ilk normalleşme takvimi ile bunun sinyallerini almış bulunmaktayız. Ortalama on beş ya da yirmi gün içerisinde direksiyon ve ehliyet sınav tarihlerinin de takvimi açıklanması umut ediliyor.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

01.03.2023

2023 Trafik Cezaları Ne Kadar, Nasıl Ödenecek

24.12.2021

Elmadağ Sürücü Kursları - Elmadağ Ehliyet Kursları

01.03.2021

2021 Psikoteknik Raporu Kimlere Zorunludur

26.12.2023

Kışın Akü Bakımı: Nasıl Yapılmalı ve Nelere Dikkat Edilmeli