Araç Giydirme Nedir

ABONE OL
Araç Giydirme Nedir

Araç giydirme, otomobillerin üzerine yapılan bir reklam şeklidir. Bu işlem sayesinde firmalar vermek istedikleri mesajları rahat bir şekilde duyurabilirler. Araç giydirme reklam olarak isimlendirilirken folyo olarak adlandırılan plastik PVC kullanılır. Folyolar çok ince olarak üretilirler bu sayede giydirme yapılırken araç üzerindeki kanal oluklarına folyo çok rahat bir şekilde girebilir.

Araç Giydirme işleminin üretimi?

Araç giydirme işlemi öncesinde aracın ölçüleri alınır ve daha sonrasında üretim aşamasına geçilir. Bu işlem yalnızca profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır, çünkü işlemin odak noktasında grafik tasarım vardır. Yanlış bir tasarım hatalı bir baskıya neden olacağından dolayı işlem sonrasında araç üzerinde ciddi bir problem olarak kendisini gösterir.

Araç giydirme işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar aracın kapı kolları, çıtaları, kapı araları, anahtar delikleri, cam kenarları gibi alanlar sayılabilir. Araç giydirme için gerekli olan tasarımın yapılmasından sonra tasarım baskıya gönderilir.

Neden Araç Giydirme Yapılır?

Firmaların reklam konusunda başvurabilecekleri birden fazla yöntem vardır. Ancak her reklam kanalının kendine özgü olan bir takipçisi olduğu için her reklamın başarılı bir geri dönüşüm sağlayacağından bahsedemeyiz. Televizyon, gazete, dergi, tabela gibi reklam araçları ilgi çekici olsa da bütçenin çok fazla aşmasına neden olabilir. Araç giydirme işlemi ise bir kez uygulandıktan sonra reklam için para harcanmaması anlamına gelir. Doğal olarak ekonomik bir yatırım olarak değerlendirilebilir.

Otomobiller sürekli olarak yollarda olduğundan dolayı bulunduğunuz şehirde her bölgeye reklam yapabilme şansınız vardır. Bunu şirketleriniz bünyesinde değerlendirdiğimizde ise aynı anda onlarca aracın sokakta olması markanızın bilincini daha fazla artıracak ve bu sayede giydirme için verdiğiniz rakamın çok daha üzerinde bir gelir elde etmiş olacaksınız.

Araç Giydirme İşleminde Kullanılan Malzemeler

Araç giydirme işlemini yalnızca uygulama olarak değerlendirmemek gerekir. Çünkü tasarım kadar uygulayıcı olan kişinin de bu alanda uzman olması gerekir. Kullanılan malzemelerin başında dijital baskı makinesi gelir. Makinenin kalitesi ortaya çıkacak olan tasarımı da daha kaliteli bir hale getirecektir.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

26.10.2021

Sabıka Kaydı Olan Biri Ehliyet Alabilir mi

23.11.2023

Sürücü Kurslarında Verilen Dersler Nelerdir

24.11.2021

Bahçelievler Sürücü Kursları - Bahçelievler Ehliyet Kursları

25.11.2020

Yayalar Yolda Nasıl Yürümeli