Zorunlu Sorumluluk Sigortaları

ABONE OL
Zorunlu Sorumluluk Sigortaları

Araç kullanan her sürücünün mutlaka yolcu, yaya ve diğer taşıt sürücülerinin güvenliğini ve emniyetini düşünmek zorunluluğu vardır. Bunun için trafikte her şey bir düzen içerisinde olması için kurallar çerçevesinde dizayn edilmiştir. Kurallara uymayan sürücülere çeşitli yaptırımlar uygulanır ve bunlar içerisinde özgürlüğünün kısıtlanması da vardır.

Aşağıda bahsedeceğimiz zorunlu sorumluluk sigortaları sürücülerin mutlaka bilmesi gereken içeriklere sahiptir.

Karayolu Yolcu Taşımacılığı Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası

Eğer karayolunda yolcu taşıma işi yapıyorsanız mutlaka yolcularınızın ve çalışanlarınızın güvenliğini göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bunun için de önce emniyet tedbirlerinin alınması şarttır. Ancak bazı durumlarda öngörülemeyen kazalarda meydana gelebilir. Böyle bir durumda size güvence sağlaması açısından Karayolu Yolcu Taşımacılığı Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası yaptırılması gerekir.

Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası

Araç kullanıyorsanız ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun için mesleğinizin de gerektirdiği sorumluluğu göz önünde bulundurarak Zorunlu Karayolu Taşımacılık Sorumluluk Sigortası yaptırabilirsiniz.

Özel Güvenlik Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

Özel güvenli işinin risklerinin olduğu açıktır. Bunun için çalışanlarınızın ve şirketinizin güvence altında olmasını istiyorsanız Özel Güvenlik Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası yaptırmalısınız.

Tehlikeli Maddeler ve Tehlikeli Atık Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

Tehlikeli maddelerin taşınması esnasında zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Personelin herhangi bir riskle karşılaşmaması için Tehlikeli Maddeler ve Tehlikeli Atık Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası yaptırmak mümkündür.

Tüpgaz Zorunlu Sorumluluk Sigortası

LPG sektöründeyseniz risk her zaman vardır. En ufak ihmal bile size pahalıya patlayabilir. Bu yalnızca hayatınızı değil aynı zamanda cebinizi de zarara uğratacaktır. Tüpgaz Zorunlu Sorumluluk Sigortası ile böyle bir durumda hem kendinizi hem de cebinizi güvence altına alabilirsiniz.

Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

Deniz kıyısında bulunan tesislerde doğayı tehdit eden kirlilik yaşanması halinde bölgede yapılacak temizlikle birlikte toplanan atıkların taşınabilmesi ve kaldırılabilmesi önemlidir. Bu işlem esnasında meydana gelecek olan maddi külfet ise teminat altında olduğundan dolayı herhangi bir zarar yaşanması halinde bu sigortanız devreye girecektir.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

18.03.2021

Ehliyet Sınavında Puanlama Nasıl Yapılıyor

19.10.2021

2022 E-Sınav Başvuruları

23.03.2020

Uzun Yol Şoförlüğü ve Zorlukları

23.01.2023

Araç Kilometre Düşürme Cezası 2023