Zonguldak Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Zonguldak Sürücü Kursları – Zonguldak Ehliyet Kursları

Zonguldak, Karadeniz’e kıyısı bulunan bir liman şehridir. Türkiye’de en zengin madenlere sahip olan bu şehir, eski çağlardan bugüne kadar birçok medeniyete de ev sahipliği yapmıştır. Tarihi ve doğal güzellikleri bakımından insanları her zaman şaşırtmayı başarmış olan bu güzel şehrimizle ilgili olarak hazırladığımız bu gezi yazımızda, Zonguldak’ a gittiğiniz de mutlaka görmeniz gereken yerler hakkında bilgiler bulabilirsiniz. 

Zonguldak Hakkında Bilgi

Türkiye’nin deniz ticaretinde açık kapısı olan Zonguldak’ta halk gelirinin büyük bir bölümünü kömürden kazanır. Bölgede sanayi oldukça gelişmiştir anca turizm konusunda aynı başarıyı gösterememiştir.

Zonguldak Coğrafi Yapısı

Karadeniz ikliminin hüküm surmuş olduğu şehir, kışın oldukça soğuktur. Her mevsim yağış alabilme özelliğine sahip olan şehir Karadeniz’in en serin bölgesi olarak bilinir.  

Zonguldak’a Ne Zaman Gidilir?

Balkanlardan gelen soğuk hava ilk olarak buraya uğradığından dolayı kışları soğuktur. Yaz mevsiminin çok sıcak olmaması ve mevsimin kısa sürmesi şehre gelişlerin yoğun olduğu dönemleri Haziran, Temmuz ve Ağustos olarak zorunlu kılar. Yılın en sıcak olduğu dönemlerde deniz sıcaklığı 20 dereceyi bulur. Bu nedenle deniz turizmi için uygun olan bir coğrafya da değildir. Yazın şehre geldiğinizde doğal güzellik bakımından size pek çok avantaj sağlayabilir. 

Zonguldak’ta Gezilebilecek Yerler

Halil Paşa Konağı  

Halil Paşa Konağı, 1870 yılında yapılmıştır. Şehre geldiğiniz de mutlaka gezmeniz gereken bir müze konumunda olan konağın bahçesi görülmeye değerdir.

Filyos Plajı

Her ne kadar deniz turizmi için uygun değil desek de Karadeniz’ e geldiğinizde denize girmeden olmaz. Filyos plajı denize girebilmeniz için ideal olan yerlerden bir tanesidir.

Zonguldak’a nasıl gidilir?

İstanbul’da 400 km’lik uzaklıkta olan Zonguldak’ a 4 saatlik bir yolculuk sonunda ulaşabilirsiniz. Ankara’dan gitmek istediğinizde ise 273 km’lik bir yolunuz olacak. 3 saat 20 dakika sonra şehir merkezinde olursunuz.

Zonguldak Sürücü Kursları

Zonguldak sürücü kursları bakımından Türkiye’nin birçok şehri ile yarışır konumdadır. Şehirde ehliyet kursu tercihi yapabileceğiniz birçok yer var. Bu kurslar arasından en iyisini seçmek ise araştırma gerektirir. Sürücü kursu kaydı yaptırmadan önce Zonguldak ehliyet kursları hakkında https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

25.08.2020

Araç Kredisi Nasıl Alınır

11.03.2021

Sıralı Sistem Araçta Gazda Tekleme ve Gaz Yememe Sorunu

30.03.2020

Motorsiklet Sınavına Girecekler için iletişim Cihazı ve Donanım

13.08.2020

Araç Bakım Muayenesinin Zamanında Yapılmasının Avantajları Nelerdir