Yeni Opel Astra, Eylül ayında Türkiye'de

ABONE OL
Yeni Opel Astra, Eylül ayında Türkiye'de

Almanya’da üretimi yapılan 2022 model Opel Astra, Türkiye’ye gelmek için gün sayıyor. 2022 Opel Astra, ileri teknolojileri, PHEV dahil yenilikçi motor alternatifleri ile ilgi çeken bir tasarım. Almanya’da üretimi başlayan Opel Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye yoluna çıkıyor. İleri teknoloji sunan bu model, aynı zamanda sahip olduğu sade ve cesur tasarımı ile eylülde ülkemize geliyor.

Opel CEO’su, Opel Astra’nın altıncı neslinin üretimine başlanması ile ilgili açıklama yaptı. Florian Huettl, “2022 Opel Astra, en ince ayrıntısına kadar özveri ve tutku ile geliştirilmiştir. Rüsselsheim’daki merkezde tasarımı yapılan bu yeni ürün Opel Astra, bize ivme kazandıracak” ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.

Opel markası için yeni bir tasarım felsefesini temsil eden Yeni Opel Astra, keskin ve gereksiz detaylardan arındırılmış çizgilere ve yeni marka yüzü Opel Vizör ile daha önce hiç olmadığı kadar canlı bir tasarıma sahip.

Oyunun kurallarını yeni baştan belirleyen teknolojik özelliklere sahip olan yeni modelin, kullanıcıların en çok dikkatini çeken uyarlanabilir, parlamayan Intelli-Lux LED Pixel Far teknolojisi. Bu özellik, üst segment araçlardan tanınan teknolojilerin en ilgi çekici olanı. Opel’in Insignia ile Grandland modellerinden gelen far teknolojisi, 168 adet LED hücresi ile oldukça kaliteli bir aydınlatma gücü sunarak rakiplerini geride bırakıyor.

Yeni Opel Astra, iç mekanındaki tasarım sayesinde kişileri gelecek zamana ışınlıyor. Zamansal anlamda bükülme yaşatan yeni nesil Opel Astra, tamamen dijital Pure Panel ile analog göstergeleri eskide bırakıyor. Yeni Opel Astra, modern yeni arayüzü ile araba severlere yalın ve sezgisel bir deneyim imkanı sunuyor. Dokunmatik geniş bir ekranı bulunan Opel Astra, sisteme girişi, klima kontrolünü ve diğer önemli ayarları bu ekrandan sağlıyor. Aynı zamanda doğrudan komuta yönelik düğmeleri de bulunuyor.

Eşsiz ergonomik koltukları ile Opel’e özgü detaylardan birini daha gözler önüne seriyor. AGR sertifikasına sahip ön koltuklar ile en uzun yolculukların üstesinden gelebilecek rakipsiz bir konfor sunuyor. 2022 Opel Astra, 130 beygirlik dört silindirli turbo dizel motor ve 110 ve 130 beygirlik güç alternatiflerine sahip 1,2 litre turbo üç silindirli benzinli motor ile eylül ayında Türkiye’de!

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

31.05.2021

Yeni Ehliyet Nasıl Çıkarılır? 2021

25.01.2022

Torbalı Sürücü Kursları - Torbalı Ehliyet Kursları

30.11.2023

Elektrikli Araç Nedir, Elektrikli Araçlar Nasıl Şarj Edilir

05.11.2020

Cooper Tires Lastik İncelemesi - Cooper Tires Lastik İnceleme