Yeni Dacia Sandero Stepway 2021 İncelemesi

ABONE OL
Yeni Dacia Sandero Stepway 2021 İncelemesi

Yeni Dacia Sandero hem tasarım hem de sunmuş olduklarıyla oldukça iddialı bir konuma gelmiş durumda.

Geçtiğimiz yıl pandemiden kaynaklanan sorunlardan dolayı Renault grubu otomobil satışlarında % 21’e varan bir düşüş yaşadı. Dolayısıyla şirket milyon dolarlara varan zararlar ettiğinden kemer sıkma politikası uyguladı ve küçülmeye gittik. Fransız hükümeti bu zorlu süreçte adeta can simidi görevi üstlenirken 2021 yılının başında açıkladığı devrimle birlikte yeni üretimde satış adeti yüksek olan modellere yöneleceğini ortaya koydu. Bu da grup içerisinde bulunan Dacia’yı hiç beklemediği kadar önemli bir konuma getirdi.

Datca Duster başta olmak üzere şirketin araçlarda model,fiyat ve performans bazında ciddi bir ivme yakalayarak yeni dönemde pazarda daha yüksek paya sahip olabilmesi için çalışmaların yapıldığının da altı çizildi. Gelişmelerden yola çıkıldığında elbette merkez kendisini yenileyecek olan Renault olmayacaktı. Datca ise bu süreçte yeni kimliği ile kullanıcılarına yeni bir sınıf atlamanın halen ulaşılmaz olmayacağını ve aynı kulvarda devam edeceğini göstermekte kararlıydı.

Duster’in üzerinde konumlanacak olan yeni konseptiyle meydan okuyan marka, yeni süreçte karşımıza çıkaracağı kimliğinin ilk temsilcisi olarak da yeni Sandero ailesinin örtülerini açmış oldu.

Sandero Stepway’in Türkiye’deki satışları bilindiği üzere kısa bir süre önce başladı ve bir süredir Avrupa’da devam eden satışlarıyla da pazardaki iddiasını ortaya koymayı başardı.

Sandero’nun açıklanmış olan Türkiye rakamlarıyla birlikte erişilebilir otomobil sınıfları arasında olması yukarıda da bahsetmiş olduğumuz nedenlerden dolayı markanın doğru yolda olduğunun açık bir göstergesi oldu.

Yeni Datca Sandero Özellikleri

Araç dinamik bir ön tasarıma sahip, jantlar ise yenilenerek yerden yüksekliği ile SUV duruşu kazanmasına neden oluyor. Y şeklinde dizayn edilmiş LED farlar ön tasarıma daha şık bir görüntü kazandırmış. Farların ortaya çıkarmış olduğu derinlik aracın daha asil bir görüntü oluşturmasına imkan tanıyor.

Modüler Tavan Barları

Tavan barları modüler özellikte ve isteğe bağlı olarak port bagaj, bisiklet ya da kayak malzemesi gibi aksesuarlar takılabiliyor.

Ayarlanabilir Bagaj Özelliği

Uzun yolculuklarda çok eşya ile seyahat edenlerde göz ardı edilmemiş. Aracın bagajı katlanabilir arka koltuklar sayesinde daha geniş bir hale getirilebiliyor.

Yeni Dacia Sandero Stepway 2021 Fiyatı

Aracın 2021 model fiyatına baktığımızda başlangıç fiyatı 189.000 TL. Ancak aracı 24 ay taksitle almaya kalktığınızda aşağıdaki tablodaki gibi bir rakam ortaya çıkıyor.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

09.06.2021

2022 Kia Sportage İncelemesi

11.12.2020

Zırhlı Araç Şoförü Kimdir

20.01.2023

Hatalı Park Cezası 2023

08.10.2021

Kaportada Paslanma Nasıl Önlenir