Yeni Citroen C3 İncelemesi

ABONE OL
Yeni Citroen C3 İncelemesi

Citroen,  Dünyada ençok satışı yapılan modeli C3’ün yenisini satışa sundu. Üçüncü nesil olarak üretilen C3 ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürülmüş ve 850 bin adet satış yaparak başarılı bir grafik sergilemişti.

Yeni Citroen C3 modern ve gösterişli bir tasarıma sahip olurken kendinden başka hiçbir otomobil tasarımına da benzemiyor.

C3 tasarım aşamasındayken yeni konsept araçlardan ilham almış ve yeni LED farlarla desteklenirken Citroen’in kimliğini de yansıtmayı geride bırakmamıştır. Araç üç yeni tavan dekoruna sahip olurken alaşımlı jantlar ile 3 farklı ambiyans alternatifine sahip.

Citroen C3 İç tasarımı

Citroen C3 tasarımında üst segmentlerde kullanılan yeni Advanced Comfort koltuklarla yeni bir iç konfora sahip. 12 farklı ileri sürüş destek sisteminin yanı sıra araçta 7 inç dokunmatik bir ekran var. Akıllı telefon ekran yansıması ve Mirror Screen dahil olmak üzere internet bağlantısı gibi seçeneklerle de sürücüsüne konfor sağlıyor.

Yeni Citroen C3 ilk olarak 22 Eylül itibariyle satışa sunulurken. Satış fiyatı olarak da 156,600 TL belirlenmiş.

C3 ilk olarak 2019 yılında satışa sunulduğundan bu zamana kadar yaklaşık olarak 4,5 milyon satış adedini yakaladı. Doğal olarak bu rakam oldukça iddialıdır. C3 Avrupa B segmentinin en çok satan 5 aracından biri olmuştur.

Özgün Bir Kişilik

Yeni Citroen C3 benzersiz tasarımıyla dikkat çekerken sürücüsü açısından zengin kişiselleştirilme konforuna da sahip. Sınıfının en güzel otomobilleri arasında öne çıkan aracın yeni bir ön tasarım dili var. Ön tasarımdan baktığımızda oldukça heybetli bir görüntü karşımıza çıkıyor.  Citroen’in kimliği vurgulanırken kaput yüksekliği de dikkatleri üzerine çekiyor. Ön tasarımda gündüz LED farları dikkat çekerken logo ve krom şeritte aracın ön tasarımına ayrı bir katkı sağlıyor.

Güçlü ve Kendinden Emin Bir Görünüm

Güçlü çizgilere sahip olan araç detaylarıyla kendinden emin bir görüntü sergiliyor. Cam çizgileri motor kaputu ile aynı hizada düşünülmüş ve siyah direk kaplamalar aracın havada süzüldüğü hissi veriyor.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

19.01.2022

Vurdurarak Çalıştırmak Araca Zarar Verir mi

13.10.2020

Sarı Işıkta Geçmenin Cezası Var mı

05.01.2021

En İyi Navigasyon Uygulamaları

10.07.2020

Trafik Neden Sağdan Akar