Wolkswagen Yeni T-Roc Fiyat Listesi ve Özellikleri 2022

ABONE OL
Wolkswagen Yeni T-Roc Fiyat Listesi ve Özellikleri 2022

Wolkswagen Yeni T-Roc fiyat listesi hakkında bilgi verdiğimiz makalemizde aracın tasarım ve özellikleriyle ilgili bilgilere de yer verdik.

SUV otomobiller trafikteki en şık araçlardır. Wolkswagen Yeni T-Roc iç ve dış tasarımıyla yollarda gözlerin üzerine çevrilmesini sağlarken kalite seviyesini de üst seviyelere çıkarmıştır. Gelişmiş farları ve stoplarıyla gösterişli aydınlatma sistemlerine sahip olan aracın önden bakıldığında modern ve teknolojisi yüksek bir görüntüsü var.

Tasarım

Wolkswagen Yeni T-Roc gündüz fark edildiği gibi gece de aydınlatma sisteminde yapmış olduğu geliştirmelerle sürüş konforunu artırıyor. Yapay zekâ tarafından yönlendirilen aydınlatma sistemi ayrı ayrı etkinleştirilerek ya da devre dışı bırakılarak kontrol edilebiliyor. Araçta uzun far asistanı DLA sistemi bulunuyor bu özellik trafikte sürüş esnasında aracın diğer sürücüleri rahatsız etmemesine imkân sağlıyor.

Wolkswagen Yeni T-Roc ön tasarımının mükemmelliğini arka tasarımına da yansıtmayı başarabilmiş.  Keskinleştirilmiş hatlara sahip olan araç güçlü karakterini daha fazla vurgulamış. Ön ve arkadaki güçlü tasarım tamponlar oldukça etkileyici görüntü sağlıyor. Wolkswagen T-Roc Kırmızı en çok tercih edilenler arasında bulunuyor.

İç Tasarım

Aracın dış tasarımı kadar iç tasarımı da bir hayli etkileyici. İç mekanı saran modern kaplamalar ve yansımanın önlenmesini sağlayan mat yüzeyler kokpitte şık bir görüntü ortaya çıkarıyor. Araç içinde bolca kullanılmış olan krom ve siyah yüzeyler ise iç mekanın kalitesini daha çok ön plana çıkarıyor.

Wolkswagen Yeni T-Roc sürücü odaklı bir kokpite sahip. Yeni tasarımda bilgi ve eğlence sistemine önem verilmiş. Dokunmatik ekranlar ve sezgisel kontrollerle çalışan sistem aracın teknolojisinin ne kadar yüksek olduğunu da gösteriyor.

Wolkswagen T-Roc yakıt yüketimi 100 kilometre için şehir içinde 5,9 litre şehir dışında 4,4 litre şeklindedir. Araç ortalama olarak 5 litre yakıt tüketimine sahiptir. T-Roc bagaj hacmi 445 litre’dir.

Wolkswagen T-Roc 2022 fiyat listesi aşağıda belirtilmiştir. 

  • Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Life Donanım 781.400 TL
  • Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Style Donanım 857.200 TL
  • Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line Donanım 937.400 TL

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

25.09.2020

Araba Sürme Korkusunun Üstesinden Nasıl Gelinir

29.04.2020

Burdur Sürücü ve Ehliyet Kursları

03.02.2021

E Sınıfı Ehliyet Kaç Yaşında Alınır

20.01.2022

Trafik Seti Olmadan Muayeneden Geçer mi