Unutulmaz Filmlere Özel Hazırlanmış 5 Araba

ABONE OL
Unutulmaz Filmlere Özel Hazırlanmış 5 Araba

Bazı filmlerde kullanılan arabalar var ki keşke benim olsa dedirtiyor. Özellikle bir araba tutkunu için bu tip arabalar asla göz ardı edilemiyor. 

Aşağıda hazırladığımız listemizde filmlere özel olarak hazırlanmış olan 5 arabadan bahsedelim istedik. Bu filmlerin tamamının çekilmesinin üzerinden yıllar geçmiş olsa da yine de arabalar asla akıllardan çıkmıyor. Hatta filmi hiç izlememiş olanlar bile kullanılan arabalar hakkında fikir sahibi

  1. Geleceğe Dönüş – DeLorean DMC-12

İlk kez 1985 yılında çekilmeye başlanmış olan Geleceğe Dönüş filmi serisinde kullanılan martı kapılı DeLorean DMC–12 bu zamana kadar hiç unutulmayan otomobiller arasında yer alıyor. Araç dünyada toplamda 9 bin adet üretilmiş ve bugün bu sayının yaklaşık olarak 6500 tanesi halen kullanılıyor.

  1. Ben Robot – Audi RSQ

2004 yılında çekilmiş olan Ben Robot filmi için özel olarak hazırlanmış olan konsept araç, AUDİ RSQ tasarımcıları ve mühendisleri tarafından üretilmiş.

  1. Kara Şimşek – KITT

Kara Şimşek denildiğinde insanın ister istemez gözleri yaşarıyor. 1980’lerin efsane dizilerinden olan Kara Şimşek dizisinde kullanılan aracın adı KITT ve sürücüsü Michael Knight’tı.  Kara Şimşek ekstra özelliklere sahipti, havada uçabilen ve iki teker üzerinde giden araç 1980 yılında neredeyse bugünün araçlarına benzetilmiş.

  1. James Bond – Aston Martin DB9 GT Bond Edition

2015 yılında gösterilmeye başlanmış olan James Bond Spectre filmi için özel olarak üretilmiş olan DB9 GT modeli, İngiliz otomobil markası Aston Martin, tarafından özel olarak üretilerek 150 adetlik sınırlı sayıda satışa sundu.

  1. Hızlı ve Öfkeli – 1970 Dodge Charger R/T

Hızlı ve Öfkeli filmi bir seri olarak çekildi ve bugünün gençleri tarafından da oldukça beğenilen bir film olarak yerini aldı. Filmin her serisinde lüks otomobillere yer veriliyor olması ve her filmde bu otomobillerin neredeyse paramparça ediliyor olması otomobil tutkunların saç yoldururken filmde kullanılan 1970 Dodge Charger R/T modeli halen unutulmayanlar arasında yer alıyor.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

08.07.2021

Antalya Sürücü ve Ehliyet Kursu Fiyatları

17.05.2020

Virüs Nedeni İle Kapanan Sürücü ve Ehliyet Kursları Açılıyor

25.11.2020

Türk Ehliyeti Alman Ehliyetine Nasıl Çevrilir

25.01.2021

BMW Markasının Tarihi