Türkiye’nin En İyi 6 Sürüş Yolu Rotası

ABONE OL
Türkiye’nin En İyi 6 Sürüş Yolu Rotası

Konforlu ve bakımlı bir aracınız varsa uzun bir yolculuk size iyi gelebilir. Pek çok insan da gideceği yere kendi aracıyla gitmeyi tercih eder. Çünkü aracınızla seyahat etmek size hem özgürlük, hem görmediğiniz yeni yerler hem de kafanızı dağıtma imkanı sağlayacaktır.

Peki, Türkiye’de en iyi sürüş yolu rotası neresi ya da nereler hiç duşundunuz mu?

Aşağıda bahsedeceğimiz 6 sürüş yolu rotası mutlaka görmeniz ve manzarasını izlemeniz gereken yerlerdir.

Giresun – Kümbet

Türkiye’de temiz havasıyla bilinen şehirler arasında bulunan Giresun ormanlarıyla da müthiş bir manzaraya sahiptir. Yolculuk sırasında izlediğiniz manzara sizi kendisine aşık etmeye yetecektir. Giresun’dan Kumbet yaylasına doğru gittiğiniz 60 kilometrelik yol bu zamana kadar neden görmedim denilecek bir güzellikte. Tavsiyemiz bu yolda giderken aracınızı olabildiğince yavaş sürmeniz çünkü başka yerde göremeyeceğiniz güzellikler var.

Akyaka – Akbük Koyu

Türkiye’deki en güzel yerler arasında gösterilen Akyaka, pek keşfedilmemiş olduğundan doğal güzelliğini bu zamana kadar korumayı başarmıştır. Akyaka’dan Akbük koyu yoluna doğru gittiğiniz de sıralanmış muhteşem bir manzara sizi karşılayacak.

Eskişehir – Han

Han, Eskişehir’de yaşayanlar tarafından bile az bilenen bir yerdir. Türkiye’de aracınızla yolculuk edebileceğiniz en güzel yerlerden bir tanesidir. Yolculuğunuz sırasında Bizans, Roma, Frigya döneminden kalma tarihi kalıntıları görebilirsiniz.

Mordoğan - Karaburun

Ege bölgesi genel olarak dünyanın en güzel manzarasına sahip olan yollarla doludur.  İzmir – Çeşme otoban çıkışından itibaren muhteşem dönemeçlerin bulunduğu bir yerdir. Yol kenarında zeytin ağaçları ve oturup dinlenebileceğiniz güzel köyler vardır.

Marmaris – Bozburun

Türkiye’nin en güzel yerleri arasında olan Bozburun, kıvrımlı yollarla gezebileceğiniz en güzel rotaya sahiptir. Ege denizinin mavisi ve ağaçların yeşiliyle yolculuğunuz boyunca gözleriniz kamaşacak.

Finike – Kaş

Finike, Antalya’nın en güzel tatil bölgelerinden bir tanesidir. Tarihi bir dokuya sahip olan belde, doğasıyla da insana huzur verir. Finike’den Kaş’ geçiş sırasında ise virajlı yollar sizi kendinizden geçirecek en güzel manzaralara sahiptir. Finike, Kaş arası kısa kısa molalar vererek yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

Türkiye, birbirinden muhteşem manzaralara sahip olan yollarla doludur, biz birkaç tanesini yazalım istedik ancak bunların dışında da birçok rota vardır.

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

17.09.2020

Farklı Yakıt Türleri

05.05.2021

14 Saatlik Direksiyon Dersi Yeterli mi

21.01.2021

İş Kamyonu Ehliyeti ve Operatörlük Belgesi Nasıl Alınır

09.05.2022

Antalya Aksu Sürücü Kursları – Aksu Ehliyet Kursları