Türkiye’de Bulunmayan Araç Markaları

ABONE OL
Türkiye’de Bulunmayan Araç Markaları

Türkiye’de bulunmayan araç markaları var. İnsanlar bu araçların hangileri olduğunu merak ediyor ve bizde bu makalemizde bu araçların markaları hakkında bilgilendirme yapalım istedik. Aşağıda bahsedeceğimiz listede duyduğunuz ya da ilk kez duyduğunuz araçlar olabilir. Peki, bu arama markaları hangileri?

Dünyanın En İyi Araçları

Koenigsegg

Koenigsegg, detay ve el işçiliğine önem vermiş olan bir İsveç markası otomobil. Kullandığı malzemelerle de kendi kalitesini ispat etmiş bu araç için bir sanat eseri demek yerinde olacak. 1994 yılında süper bir otomobil yaratma heyecanıyla başlamış olan proje, ortaya bu şekilde mükemmel bir aracın çıkmasını sağlamıştır. Markanın dünyada en çok bilinen modelleri Agera, Agera S ve Agera R olmuştur

Mazzanti

Spor otomobillere merakı olan her tutkun bu aracı bilir ya da duymuştur. Luva Mazzanti ile Walter Farallli tarafından 2000’lerde üretilmeye başlanmış olan marka, her detayıyla kişiselleştirilmeyi hak etmiştir. Bugün yaşayan süper bir otomobili üretiyor olmak başlı başına bir ayrıcalık ancak bu aracı yakından tanımak isteyeceğinizi de çok iyi biliyoruz.

Gumpert Apollo

Almanyalı otomobil markası kusursuzluk ilkesi ile hayata geçirilmiş. Markanın en önemli araçlarından olan Apollo, yüksek hızlarda bile aerodinamik yapısını koruyabilir. Üstünlük sağlaması amacıyla üretilen bu araç kendisine verilmiş olan misyona harfiyen uyar. 

Mitsuoka Motorsmitsuoka motors

1979 yılında ilk kez hayata geçirilmiş olan Mitsuoka, Japon otomobil markalarından kişiye özel ve butik bir üretim yapan markanın dünyada en çok bilinen modeli ise Orochi. İngiliz otomobillerin çizgisine sahip olan araç 1950’leri taklit etmiş.

Grinnal Cars

20 yıldır üretilen 3 tekerlekli bu araç el yapımı özelliğe sahip. En fazla bilinen modeli ise Scorpion. Marka Audi ve BMW motoru kullanıyor.

Pagani Zonda

Arjantin doğumlu otomobil markası olan Pagani, son derece lüks ve yenilikçi çizgiye sahip. Yüksek performans sağlaması amacıyla üretilmiş olan bu araç için söylenebilecek tek bir söz var o da süper bir otomobil. İtalyan markası olan aracın efsane modeli Zonda’dır.

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

04.08.2020

Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası 2020

05.01.2021

Otomobilin Yol Tutuşunu Etkileyen 6 Faktör

23.09.2022

Direksiyon Sınav Hakkı Kaçtır

23.05.2022

Aerodinamik Nedir, Aerodinamik Neden Önemlidir