Türkiye’de Arabayla Gezilecek En Güzel 6 Rota

ABONE OL
Türkiye’de Arabayla Gezilecek En Güzel 6 Rota

Yeni bir arabanız var ya da artık günlük rutin işlerinizden sıkılarak şöyle bir tura çıkmak istiyorsunuz. Tüm planlamalarınız ve aracınız hazır ancak nereye gideceğiniz konusunda bir fikriniz yok. Hatta tek bir noktada kalmak istemediğiniz için farklı rotalardan Türkiye’yi gezmek istiyorsunuz. İşte bunu gerçekleştirebileceğiniz Türkiye’de arabayla gezilecek en güzel 6 rota hakkında sizin için hazırladığımız bu makalemizi okumanızı öneririz.

Çanakkale - Karaburun Arası

Egenin güzelliğini görmek yalnızca yaylaları gezmekle yeterli değildir. Arabanıza atlayıp Çanakkale’den başlayacağınız bir rota çizip Karaburun adasına kadar gidebilirsiniz. Mavi ile yeşilin bir arada olduğu bu yolculuk sizi kendisinize getirecektir. Yaklaşık olarak 500 km’lik yol boyunca hayatınızın belki de en güzel rotasında seyahat etme imkanı yakalayacaksınız.

Marmaris - Datça - Bodrum Arası

Eğer rotanızın hem güzel, hem zengin hem de heyecan verici olmasını istiyorsanız o zaman Marmaris, Datça Bodrum arasında gideceğiniz rota mükemmel bir tercih olacaktır. Bu rotada dikkat etmeniz gereken virajların olduğunun altını çizelim ancak muhteşem bir manzara bu virajlara değmeye yeterli olacaktır.

Antalya - Göcek

Likya yolunda bir rota çizmek aracınızla en keyifli yolculuk imkanını da sağlamış olacaktır. Antalya - Göcek arası yaklaşık olarak 350 kilometre. Yolculuk sırasında aracınızı durdurup manzaranın tadını çıkarmak için can atacaksınız. 

Bartın - Samsun Arası

Egeyi daha önce gördüm diyorsanız o zaman Bartın Samsun arasında gidebilirsiniz. Karadeniz’in doğal güzelliklerinin adeta bir araya toplanmış olduğu yolculuğunuz boyunca kendinizi dinlenmiş hissedeceksiniz. 450 kilometrelik yolculukta 4 farklı şehirden geçmeniz gerekiyor. 

Bitlis - Van Arası

Ege, Kuzey bölgesi derken sıra geldi, Türkiye’nin doğusunda gidebileceğiniz harika rotaya, Bitlis, Van arası gideceğiniz rota 400 km yolculuğa sahip. Türkiye’nin en büyük gölü olan Van gölü ve gölün etrafındaki dağ manzarası size harika bir yolculuk imkanı sağlayacaktır.

Trabzon - Artvin Arası

Trabzon, Artvin arası yolculuk belki de bu zamana kadar gördüğünüz en güzel rota olacak. Doğu Karadeniz’de cennet bir yer olan Trabzon ve Artvin kesintisiz yolculuk keyfi sunacak.

Türkiye’nin en güzel arabayla gidebileceğiniz rota tarifleri bizden gidip görmek sizden şimdiden iyi yolculuklar…

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

03.12.2021

Geri Vites Lambası Yanmıyor

30.09.2020

Hava Filtresi Nedir

19.04.2022

Evciler Sürücü Kursları - Evciler Ehliyet Kursları

21.08.2020

Trafik Sigortası Tedavi Masraflarını Karşılar Mı