TOGG, Galataport’ta Ziyaretçilerini Bekliyor

ABONE OL
TOGG, Galataport’ta Ziyaretçilerini Bekliyor

Yerli otomobil TOGG 2023 yılının ilk çeyreğinde yollara çıkmaya hazırlanırken, meraklı vatandaşların kafasındaki soru işaretlerinin giderilebilmesi için de tasarım modeli Galataport’ta sergileniyor.

Doğuştan elektrikli olan otomobil, banttan inmeye hazırlanırken seri üretim öncesinde Galataport’ta yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlıyor. 15 Eylül 2022 tarihinden itibaren sergilenmeye başlayan otomobil kafalardaki soru işaretlerini de ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Araç 1 ay kadar sergilenmeye devam edecek. Çevre dostu olma özelliğine sahip olan aracın Galataport’ta sergilenmesinin de bir anlamı var. Galataport İstanbul, Avrupa’nın ikinci en büyük LEED platin sertifikalı projesi unvanını taşıyor.

TOGG’un Özellikleri Nelerdir?

Otomobil hakkında merak edilen çok şey var, ancak dış tasarımda göze çarpan bazı detaylar aracı daha fazla ilgi çekici hale getiriyor. Araç stil konseptinin temelini kaslı arka tasarım ve ön farlardan başlayarak arkaya doğru ilerleyen güçlü omuz çizgilerinden alıyor. Otomobil üzerinde bulunan aydınlatmalı TOGG logosu ise doğu ile batının birlikteliğini simgeliyor.

TOGG’un yatırımcıları tarafından geliştirilmiş olan aracın ön camı doğuştan elektrikli mimariyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmış. Aracın jantlarına baktığımızda ise lale özelliğini taşıyor. Bu da aracın aynı zamanda Osmanlı mimarisine bir dokunuşu anlamını taşıyor.

Sergilenen aracın rengine baktığımızda menekşe ve çivit mavisinin bir karışımı olan metalik gri ortaya çıkıyor. Dış tasarımın yanı sıra iç tasarımda da araç bir üst seviyeye çıkmış durumda.

Aracın iç dizaynına baktığımızda bir SUV olsa da sportif, zarif görüntüsünü asla kaybetmemiş.  Direksiyon koltuğunda oturan sürücü kendini rahat hissederken aracın yüksekte olması ise sürüş konforunun daha fazla artmasını sağlıyor. İç mekanda dikkatleri çeken diğer detaylardan birisi de emniyet kemeridir.

Aracın ön koltuklarında açık renkte deri kullanılmış. Arka koltuklarda ise renk koyu seçilmiş. Emniyet kemerlerinde özgürlüğü vurgulamak adına açık mavi tercih edilmiş.

İlk olarak Ekim ayında seri üretime başlayacak olan araç gerekli olan testlerin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki doğuştan elektrikli SUV'u pazara çıkaracak daha sonrasında ise Sedan ve Hatchback modelleri üretime geçecek.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

15.12.2022

Trafik Sigortası Olmadan Trafiğe Çıkmanın Cezası 2023

23.03.2021

Sürücü Belgesi ile İlgili İşlemlerde Psikiyatrik Muayene Yönergesi

28.09.2021

Ehliyet Almak İçin Boy Sınırı Var mı

09.02.2021

Karter Nedir? Ne İşe Yarar