Tam Kapanmada Sürücü Kursları Açık mı? Kapandı mı

ABONE OL
Sürücü Kursları Açık mı - Kapandı mı

Türkiye 29 Nisan tarihinden itibaren tam kapanma süreci içerisine girdi. Hedef yükselen vaka sayılarının düşürülmesi ve bayramdan sonrasında normalleşme sürecinin başlatılmasıdır. Korona’nın ölümcül bir tehdit olması insanları endişelendirirken son mutasyon sonrasında da ciddi bir hızda yayılım gösterdi. Devlet ise vatandaşlarının bu endişesinin farkında ve bunun içinde gerekli tedbirleri hayata geçirmeye çalışıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrasında 29 Nisan 2021 tarihinde tam kapanmaya girilirken 17 Mayıs 2021 tarihinde tam kapanma sona erecek. Ancak yasakların tam olarak kaldırılmasıyla ilgili şuan açıklanmış herhangi bir durum söz konusu değil.

Tam kapanma süreci içerisinde bazı sektörler kepenk kapatırken bazılarının da faaliyetlerine devam ettiğini biliyoruz. Özellikle üretim yapan firmalar bu kapanma sürecinde çalışıyorlar. Doğal olarak bu süreç içerisinde sürücü adaylarının merak ettiği husus ise tam kapanma sürecinde sürücü kurslarının açık olup olmadığı yönünde oluyor.

Sürücü Kursları Açık mı?

Tam kapanmada cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı gibi tüm kurslar ve eğitim kurumları faaliyetlerine ara verdi. Doğal olarak bu süreçten etkilenen kurslar arasında sürücü kursları da bulunuyor. Şu an için 17 günlük süre içerisinde maalesef sürücü kursları da kapalı ve hizmet vermiyor. Ancak bilinen herhangi bir değişiklik olmaması halinde 17 Mayıs’tan sonra sürücü kursları açılacak.

Sürücü Kurslarında Uzaktan Eğitim var mı?

Sürücü kursları, özel kurslar kapsamı içerisine girdiğinden dolayı özel sektör çalışmaya ne zaman başlarsa sürücü kursları da faaliyetlerine o zaman başlayacak. Bunun içinde şu an sürücü kursları uzaktan eğitim ile adaylara derslerini devam ettiriyorlar.

Sürücü Kursları Ne Zaman Açılacak?

Sürücü kursları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına göre 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren ara verdiği hizmetlerine devam edecek. Erdoğan sürücü kurslarıyla ilgili kesin bir tarih vermemiş olmasına karşın sürücü kursları özel olduğundan dolayı bu tarihte normal olarak açılması gerekiyor. Konuyla ilgili olarak şu ana kadar Milli Eğitim Bakanlığından açıklanmış olan herhangi bir karar ya da yazılı açıklama bulunmuyor.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.11.2021

Kullanılmış İkinci El Lastik Alınmalı mı

29.02.2024

Trafik Sigortasının Amacı Nedir

30.11.2022

Dizel Arabayı Vurdurarak Çalıştırmak Zararlı mı

10.07.2020

Bazı Otomobillerin Arka Camları Neden Tam Açılmaz