Sürücü Kursu Kayıt İptali Nasıl Yapılır? 2022

ABONE OL
Sürücü Kursu Kayıt İptali Nasıl Yapılır - 2022

Ehliyet almak isteyen bir aday öncelikli olarak sürücü kursuna yazılması gerekir. Çünkü ehliyet alabilmek için tek yetkili sürücü kurslarıdır. Türkiye’de ehliyet vermekle yetkilendirilmiş olan pek çok sürücü kursu vardır, ancak bu kursların tamamı aynı kaliteye sahip değildir.

Ehliyet alma sürecinin problemsiz bir şekilde gerçekleşebilmesi için önce yazılmak istediğiniz sürücü kursunu iyi seçmeniz gerekiyor. Bu sayede ehliyet alma sürecinde kendinizi daha rahat hissedersiniz. Sürücü kursunu nasıl seçebilirim derseniz bu konuda da referanslar size gerekli yolu gösterecektir. Mutlaka etrafınızda yeni ehliyet almış ya da ehliyet kursuna yazılmış birileri vardır. Onlardan alacağınız bilgiler bu süreçte size yardımcı olacaktır. Eğer bu şekilde bir yöntem tercih etmiyorsanız o zaman sitemizi ziyaret edebilir ve bulunduğunuz il ya da ilçedeki sürücü kurslarını inceleyebilirsiniz. Sitemizde Türkiye’deki tüm sürücü kurslarının adres ve iletişim bilgileri yer almaktadır. Rahat bulunabilmesi için ana sayfada filtre seçeneği kullanılarak seçim alanı daha da daraltılabilir.

Sürücü Kursu Kayıt Sildirme İşlemi 2022

Peki, yazıldığınız ancak sonrasında pişman olduğunuz bir sürücü kursundan kaydınızı aldırabilir ya da iptal ettirebilir misiniz?

Hizmet sektöründe alıcı ve satıcı vardır. Burada ne sattığınız ya da ne hizmet verdiğinizin önemi olmaksızın kendi aranızda sözleşme yapabilirsiniz. Her sözleşmede 7 gün içerisinde cayma hakkı vardır. Sözleşmenin imzalandığı günden itibaren başlayan süreç 7’nci günde tamamlanacaktır. Dolayısıyla bir sürücü kursuna yazıldıysanız 7 gün yani bir hafta içerisinde cayma hakkınız vardır. Bu hakkı kullanmak istediğinizde yapmanız gereken tek şey durumu sürücü kursuna bildirmenizdir.

Sürücü kursları böyle bir duruma genelde sıcak bakmayacak ve birtakım söylemlerle sizi bu kararınızdan caydırmaya çalışacaktır Özellikle yaptığınız ödemeyi geri vermemek en önemli tehditleri olabilir. Peki, bunu yapabilirler mi derseniz işte tam bu noktada sözleşmeniz devreye girer. Siz durumu tüketici hakları mahkemesine taşıyacağınızı belirttiğinizde genelde işler tatlıya bağlanır, ancak yine de sizin istediğiniz yönde olmazsa o zaman mahkeme yolu da açıktır ve hakkınızı talep edebilirsiniz.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.12.2021

Sancaktepe Sürücü Kursları - Sancaktepe Ehliyet Kursları

29.04.2020

Erzincan Sürücü ve Ehliyet Kursları

15.09.2021

Motor Ehliyeti Sınavları Nasıl Yapılır

20.01.2021

Tekerlek Hizalaması Nedir