Sinop Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Sinop Sürücü ve Ehliyet Kursları

Sinop yaklaşık olarak 6 bin yıllık bir geçmişe sahip Karadeniz şehrimizdir. Karadeniz bölgesindeki tek doğal liman olmasından dolayı gezilip görülmesi gereken yerler listesinin bir hayli kalabalık olduğunu söyleyebiliriz. Sinop’a geldiğiniz zaman görmeden gelmemeniz gereken yerler aşağıda belirtilmiştir.

Sinop Kalesi

Sinop Kale’sinin yapım tarihi M.Ö 7. YY’a kadar dayanıyor. Şehir merkezinde olan kale sahile sıfır konumundadır. Kalenin merdivenlerinden üst kata çıkarak Sinop’un büyüleyici manzarasını görmek ve mavi denizin tadını çıkarmak mümkün. 

Tarihi Sinop Cezaevi

Bir şehre gelindiğinde ceza evi gezilir mi? Demeyin, çünkü tarihi Sinop cezaevinin yaklaşık olarak 4 bin yıllık bir geçmişi var. Eski bir kale dönüştürülerek cezaevine dönüştürülmüştür. Cezaevinin ününün duyurulmasında Sabahattin Ali ve Refik Halit Karay gibi isimler yer alıyor. Cezaevinde bu zamana kadar bir çok popüler dizinin de çekildiğini biliyoruz. 

Hamsilos Koyu

Hamsilos koyu şehir merkezine yaklaşık olarak 11 km mesafede bulunuyor. Türkiye’nin tek fiyordu olma özelliğine sahip olan koyun mükemmel bir manzarası var. Gün batımını bu koydan seyretmek için çadır kamplarının yapıldığını da belirtelim. 

Sinop Arkeoloji Müzesi

Müze 1970 yılında kurulmuş ve 2001 yılına kadar da birçok restorasyondan geçmiş. 2006 yılında ziyarete açılmış olan müzenin içerisinde taş eserler, küçük buluntular ve sikkelerin bulunduğu bölümler yer alıyor. 

Erfelek Şelaleleri

Erfelek şelaleri Sinop’un merkezine yaklaşık olarak 30 km uzaklıkta. Toplamda 28 şelalenin bulunduğu bölge özellikle piknik ve kamp yapmak isteyenlerle dolup taşıyor.

Sinop Sürücü Kursları

Sinop sürücü kursları Karadeniz bölgesinde aktif olarak hizmet veren eğitim kurumları olarak biliniyor. Ehliyet kursu kaydını yaptıran sürücü adayları ehliyetlerin alabilmek için seçici davranmayı tercih ediyor. Sürücü kursu fiyatlarının taban olarak aynı olması ise adayların bu kurslar arasından en iyisi ve en iyi şartları sunanı tercih etmesini sağlıyor. Ehliyet almak isteyen bir aday öncelikli olarak nasıl bir ortam ve ne şekilde araçlar kullanıldığını inceliyor ve tercihi buna göre belirliyor.

Sinop ehliyet kursları hakkında detaylı bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

27.09.2022

İkinci El Otomobil Alırken Kilometrenin Önemi Nedir

22.12.2021

Hangi Lastikler Daha Hızlı Aşınır, Ön mü Arka mı

01.10.2020

Bagaj Nedir

30.03.2020

Egzoz Emisyon Ölçümü ve Araç Muayenesinde Bulundurulması Zorunlu Ekipmanlar