Özel Direksiyon Dersi Fiyatları - 2022

ABONE OL
Özel Direksiyon Dersi Fiyatları - 2022

İster ehliyet almak isteyen bir sürücü adayı olsun ister ehliyetini yeni almış bir sürücü olsun trafikte araç kullanmak istiyorsa mutlaka direksiyon hakimiyetinin iyi olması ve dur kalk konusunda problem yaşamaması gerekir. Trafikteki en ufak hatanın bile telafisi olmayacağı gibi hayati sonuçları olabilir. Bu nedenle araç kullanmak isteyen bir sürücü mutlaka kendinden emin olması ve araç hakkında gerekli tüm teknik donanıma sahip olması gerekir.

Sürücü adayı eğer kendisine güvenmiyorsa bu durumda özel direksiyon dersi alabilir. Direksiyon dersi bir tanıdıktan alınabileceği gibi sürücü kurslarından da alınabilir. Sürücü kursları özel direksiyon eğitimini saatlik ücret karşılığında verir ve her sürücü kursunun saatlik fiyatı birbirinden farklıdır. Sürücülerin direksiyon eğitimine başlamadan önce saatlik ücret hakkında bilgi alması gerekir.

Özel Direksiyon Dersi Ücretleri

Özel direksiyon dersi almak istediğinizde genel olmamakla birlikte ödeyeceğiniz ücret saatlik için aşağıdaki tabloyla benzerlik gösterir.

  • Otomatik vites direksiyon dersi 1 saat fiyatı 125 TL
  • Düz vites direksiyon dersi 1 saat fiyatı 125 TL
  • 10 saat otomatik vites ders paket fiyatı 1250 TL
  • 10 saat düz vites ders paket fiyat 1250 TL

Bir saatlik ders süresi toplam 60 dakikadır. Bu süreyle ilgili olarak sürücü kursuyla görüşerek ders saat ücreti ve süresi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Ders Günde Kaç Saat Verilir?

Özel dersler saatlik ücretlendirildiği gibi sürücü kursları genellikle günde en fazla 2 saatlik eğitim verir. Bu süreden daha uzun araç kullanmak pek sağlıklı olmayacağından dolayı sürücü kursundan özel direksiyon dersi alacak bir kişinin günde 2 saat olarak planlama yapması gerekir.

Toplam Kaç Saatte Özel Direksiyon Eğitimi Tamamlanır

Özel direksiyon eğitimlerinin tamamlanması konusundaki süre kişiye göre değişiklik gösterir. Bazı sürücülere 2 saatlik eğitim yeterli olurken bazı sürücü adayları 10 saatlik eğitim alabilirler. Özel direksiyon dersinde önemli olan kaç saatte öğrenildiği değil kısa sürede öğrenilmesi gerektiğidir. Bazı sürücü adayları daha önce teorik olarak araç kullanmayı bildiği ancak pratikte zayıf olduğu için daha kısa sürede eğitimi tamamlayabilir.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında daha fazla bilgi için https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

27.07.2023

Yabancı Ehliyet Türk Ehliyetine Nasıl Çevrilir

30.03.2020

M Sınıfı Ehliyet Hakkında Merak Edilenler

03.05.2023

Vatman Nedir? Vatman Nasıl Olunur

21.07.2023

Otomobil Lastik Çeşitleri Nelerdir