Otomobil Tutkunlarının Mutlaka İzlemesi Gereken Filmler

ABONE OL
Otomobil Tutkunlarının Mutlaka İzlemesi Gereken Filmler

Otomobil bazıları için sadece bir ulaşım aracı olurken bazıları içinde vazgeçilmez bir tutkudur. Hatta otomobil tutkusu öyle büyüktür ki, buna sahip olan kişiler otomobiller hakkında her türlü bilgiye ulaşmak isterler. Bir otomobil tutkununun mutlaka izlemesi gereken bazı filmler vardır. Aşağıda listeleyeceğimiz bu filmler ise izlenmesi gerekenler arasında yer alır.

Senna  

Senna bir belgesel filmdir. Belgeselde motor sporları dünyasına adını yazdırmış olan brezilyalı Formula 1 pilotu Ayrton Senna’nın hikayesi anlatılmaktadır. Belgeselde Senna’nın karting’le başlayan serüveninin Formula 1 şampiyonluğuna kadar nasıl ilerlediği anlatılmaktadır.

The Italian Job

IMDB puanı 7,0 olan film, çekimleri, hikayesi ve aksiyon sahneleriyle her zaman dikkat çekmeyi başarmıştır. Filmin ilki 1969 yılında çekilmiş ve 2003 yılında yeniden beyaz perdeye uyarlanmıştır. Filmde kendi alanında uzman olan soyguncular çetesinin macerası anlatılmaktadır. Bu filmi harika yapan en önemli özelliği ise filmde kullanılan arabalardır. Heyecan ve aksiyonu yüksek olan film izlenmeye değerdir.

Taxi Driver

Konu otomobiller ve filmler olduğunda elbette Taxi Driver filmini unutmamak gerekiyor. Aksiyon ve suç temalı olan filmde Robert De Niro’nun oyunculuğu da tavan yapmıştır.

Rush

Motor sporu ve yarış filmleri denildiğinde hemen akla gelen filmlerden birisi de Rush’tur. Bu film motor sporlarının zirvesi olarak kabul edilmiştir. Rush filminin başrollerinde Chris Hemsworth, Daniel Brühl ve Olivia Wilde gibi önemli isimler yer almıştır.

Ford v Ferrari  

Otomobil sporlarında zaman yolculuğuna çıkaracak olan film 1966 yılında düzenlenmiş olan Le Mans 24 saat yarışının gerçek hikayesini konu alıyor. Film 2019 yılında yapılmış kurgusu kusursuz bir şekilde hazırlanmıştır.

Repo Man  

Remo Man filminde 1964 model bir Chevrolet Malibu olayların merkezinde bulunuyor. kült film sevenlerin mutlaka izlemesi gereken filmler arasında yer alır.

Thelma & Louise

Filmde Brad Pitt’inde küçük bir sahnesi bulunuyor. Çıktığında olmasa da bir zaman sonrasında değeri anlaşılmış olan film, iki kadının bir otomobille çıktıkları özgür yol hikayesi anlatılıyor.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

17.03.2022

Adıyaman Sincik Sürücü Kursları - Sincik Ehliyet Kursları

21.01.2021

Sürücü Kurslarında Hangi Dersler Verilir

26.08.2022

Radyatör Fanı Sürekli Çalışıyor Çözümü Nedir

11.01.2021

Fakir Yakıt Karışımı Arızası Nedir