Osmaniye Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Osmaniye Sürücü ve Ehliyet Kursları

Osmaniye, Türkiye’de son il olmuş şehirlerden bir tanesidir. Küçük olmasına karşın şirinliği ziyaretçilerini kendisine hayran bırakır. Osmaniye’ye gitmeden önce kendinize gidilecek yerler arıyorsanız aşağıda sizin için önerdiğimiz yerleri inceleyebilirsiniz.

Osmaniye’de Gezilecek En Güzel Yerler

Karaçay Şelalesi Ve Mesire Yeri

Osmaniye şehir merkezine 4 km uzaklıkta bulunan Karaçay Mesire alanında sonra 3,5 km uzunluğundaki tabiat parkının sonunda Karaçay şelalesini görebilirsiniz.  Doğa sevenler için eşsiz bir güzellik sunan şelale bölgeye değer katar. Bir doğa harikası olan şelale patika yolla birleşirken günübirlik trekking konusunda da bir hayli fazla talep edilir.

Zorkun Yaylası

Zorkun yaylası amanos dağında bulunuyor. Osmaniye’nin en büyük yaylası olma özelliğine sahip ve 1650 metre rakımda bulunuyor. Yaylanın yaz aylarında nüfusu 80 bine kadar ulaşabiliyor. Zorkun yaylası ormanlık bir alanda konaklama imkanlarının ve kamp alanlarının bulunması yayla turizmini artırırken mimari tarzda yapılmış olan villalara rastlamak mümkün. Yaylaya halkın ilgisinin fazla olması bazı alışveriş yerlerinin de açılmasına imkan tanımış durumda.

Toprakkale Kalesi

Toprakkale ilçesi sınırlarında olan Kale, Adana ve İskenderun yollarının birleşmiş olduğu noktada. Kalenin M.Ö 2000’li yıllarda yapılmış olduğu biliniyor. Osmanlı döneminde adı Kınık Kalesi’ydi.

Kastabala Antik Kenti

Osmaniye’nin 12 km kuzey batısında bulunan Antik kent  gezilmesi gereken yerler arasında.

Karatepe Aslantaş Açık Hava Müzesi  

M.Ö 8’nci YY’da yapılmış olan Kale bugün bir müze olarak kullanılıyor. Müze’de bulunanlar 1946 yılında başlamış olan kazılar neticesinde ortaya çıkarılmış.

Kırmıtlı Kuş Cenneti

Kırmıtlı kuş cenneti adından da anlaşılacağı üzere 250 farklı kuş türune ev sahipliği yapıyor.

Osmaniye Sürücü Kursları

Osmaniye sürücü kursları ehliyet almak isteyen adaylara imkanları doğrultusunda hizmet veriyor. Büyükşehirlere göre sayıları az olan sürücü kursu ehliyet alma yolculuğunda önemli bir aşama. Ehliyet kursu kaydı yapıldıktan sonra girilecek olan e-sınav’da başarı elde edilmesi halinde direksiyon sınavına giriliyor ve burada elde edilen başarı neticesinde ehliyet almaya hak kazanılıyor.

Osmaniye ehliyet kursları hakkında sitemiz https://www.surucukurslari.com/ adresinden detaylı inceleme yapabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

05.04.2021

Ters Yönde Araç Kullanma Cezası 2021

07.01.2022

Beydağ Sürücü Kursları - Beydağ Ehliyet Kursları

15.06.2021

2022 Ehliyet Sağlık Raporu Ücretleri

18.08.2020

HGS Bakiye Sorgulama