Ordu Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Ordu Sürücü ve Ehliyet Kursları

Karadeniz turlarına ilginin arttığı son yıllarda Ordu bu turlar arasında ilk sırada yer alıyor. Manzarasına bayılacağınız birçok yerin olması ise sizin gittiğinizde kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir tur yapmanız konusunda destekleyici olacaktır.   

Ordu Gezi Rehberi

İnsanı büyüleyen bir güzelliğe ve yeşilliğe sahip olan Ordu, yemyeşil yayları ve temiz havasıyla keyifli zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Güneşin batısının en güzel izlendiği yerler, şelaler, orman ve fındık tarlalarının yanı sıra güzel ilçeleriyle de dikkatleri üzerine toplayabiliyor.

Ordu Boztepe

Ordu’yu diğer şehirlerden ayrı tutan özelliklerinden bir tanesi denizin üzerinde havalimanı olmasıdır. Türkiye’nin hiçbir şehrinde olmayan bu durum orduya ayrı bir özellik katıyor. Günün farklı saatlerinde Türkiye’de pek çok şehirden Ordu’ya uçuşlar var. Uzun bir sahil şeridine sahip olan Ordu’da sahil boyunca yürüyebilirsiniz. Boztepe’de doğa içerisinde hizmet veren tesisler bulunuyor. Yemek için buraları tercih edebilirsiniz.

Ordu Gezilecek Yerler

Ulugöl

Ordu şehir merkezinden yaklaşık olarak 1,5 saat uzakta olan Ulugöl, yürüyüş yolu ve muhteşem doğal güzellikleriyle kendisine hayran bırakıyor. Huzurlu bir tatil planlamasında gezi için ideal bir rota oluşturabilir.

Kurul Kalesi

Karadeniz manzarasının ayaklar altında olduğu Kurul Kale’si şehir merkezine yaklaşık olarak 13 km uzaklıkta bulunuyor. İlk zamanlarda Kale olarak kullanılmış olduğu düşünülen Kale’nin daha sonrasında su sarnıcı olarak kullanılmış olduğu ortaya çıkmış.

Perşembe Yaylası

Perşembe yaylasının yolu sizi zorlayabilir. Anca bir doğa manzarasını en güzel nereden izleyebilirim derseniz bu yolculuk size pek çok şeyi de açıklayacaktır. Perşembe yaylasına çıktığınızda burada yiyeceğiniz etlerde sizin 2 saatlik yolculuğunuzu unutturacak.

Uzundere Şelalesi

Uzundere şelalesi, Aybastı ilçesine 25 km uzaklıkta bir mesafede 500 metrelik dar bir patikadan ilerledikten sonra Karadeniz’in en güzel şelalesine ulaşabiliyorsunuz.

Ordu Sürücü Kursları

Ordu sürücü kursları eğitim sürecinde sürücü adaylarının ihtiyacı olan teknik ve teorik bilgilerin hepsini sağlayabilir. Sürücü kursu kaydı yapıldıktan sonra derslere katılımınızı gerçekleştirerek daha önceki sınavlarda çıkmış ve çıkacak sorularla ilgili bilgiler alabilir bu sayede eğitim sürecinizi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ehliyet kursu seçimi bu nedenle önemlidir.

Ordu ehliyet kursları hakkında detaylı bilgilere sitemiz https://www.surucukurslari.com/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

29.09.2021

Uzun Yol Sürücülerinin Dinlenme Süresi Ne Kadar

18.05.2022

Antalya Kaş Sürücü Kursları - Kaş Ehliyet Kursları

11.02.2021

Yeni Araca Boya Koruma Yapılmalı mı

03.12.2020

Arazide Kullanılabilecek En İyi Arabalar