Michelin Lastik İncelemesi - Michelin Lastik İnceleme

ABONE OL
Michelin Lastik İncelemesi - Michelin Lastik İnceleme

İster yaz, ister arazi, ister ticari otoyol lastikleri arıyor olun, Michelin tüketicilere en geniş lastik seçeneklerinden birini sunmaktadır.

1889 yılında Fransa'da kurulan Michelin, dünyanın en çok satan lastik markalarından biridir. 2019'da lastik satışlarının neredeyse yüzde 20'sini oluşturarak Bridgestone ve Goodyear gibi diğer büyük rakiplerini geride bıraktı. Michelin son 30 yılda hızla büyümüş ve büyük bir lastik gücü haline gelmiştir.

Michelin araba lastiklerin ötesine geçmiş bisikletler, uçaklar ve Formula 1 motor sporları araçları için de lastikler sağlamıştır. 

Sektörde Michelin lastikleri en üst düzey standartları, zorlu testleri, yenilikleri ve uzun sırt aşınma garantileriyle tanınır. Kilometre sınırları belirli modeller için 100.000 kilometreye kadar ulaşır. Michelin kış lastikleri için sırt garantisi sunan birkaç üreticiden biridir.

Michelin Lastik Özellikleri

Michelin lastikleri, çoğu kendi kategorilerinde en iyi performans gösteren çeşitli modellere sahiptir. Binek otomobiller, kamyonlar ve SUV'lar için Michelin piyasadaki en popüler lastik modellerini satmaktadır.

  • Binek araçlar için mevcut en uzun ömürlü lastiklerden biri
  • Konfor, gürültü azaltma ve frenleme etkinliğine yardımcı olan bir dört mevsim lastik
  • Diğer performans lastiklerinden daha fazla yol tutuşu ve daha uzun sırt ömrü
  • Sert kış havasında araştırma destekli elit çekiş ve coupe, sedan, minibüs ve crossover araçlar için özel üretilmiş lastikler
  • Michelin lastik modellerinin her biri, rakip modellere kıyasla sırt aşınması, çekiş gücü ve sıcaklık direnci açısından ortalamanın üzerinde performansa sahiptir.
  • Michelin lastikleri kilometre garantisi sunmaz ancak sırt aşınması konusunda belirli kilometreye kadar dayanma garantisi verir.

Michelin Lastik Ne Kadar?

Michelin lastiklerini piyasa şartlarında pahalı olduğu bilinir. Ancak bu lastiği taktıktan sonra araçtan elde edeceğiniz performans oldukça yüksek olacaktır. Lastiğin araca faydası olduğu gibi yakıt performansı üzerinde de önemli bir etkisi vardır.

Michelin lastiği kullanan sürücüler genellikle dayanıklılıklarından ve uzun ömürlü olmasından etkilenirler. Eğer lastik alırken bütçeniz elveriyorsa bu durumda Türkiye’de ve dünyada en iyi lastik olarak bilinen Michelin kesinlikle tavsiye edilir.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

01.07.2021

Çekilen Araç Sorgulaması Nasıl Yapılır

14.06.2021

Otomatik Vites Araç Ehliyeti Nasıl Alınır? 2022

16.12.2020

Modern Bir Karavanda Olması Gereken Güvenlik Teknolojileri

16.03.2021

Araba Motoru ve Parçaları Nelerdir