Kasko Sigortası Ek Teminatları Nelerdir

ABONE OL
Kasko Sigortası Ek Teminatları Nelerdir

Kasko sigortası bilindiği üzere araç sahiplerini araçları başındayken ya da araçlarını kullanırken olası meydana gelebilecek maddi hasarlara karşı güvence altına alan bir sistemdir.

Eskiden kasko gereksiz bir sigorta olarak görülüyorken günümüzde gerek araçların tamir masraflarının yüksek olması gerekse ekonomik olması nedeniyle çoğu insan tarafından tercih ediliyor.

Kasko yaptıran bazı sürücüler bildiklerini düşündükleri bazı konularda yanılabiliyorlar. Bunun nedeni ise yapılan poliçenin genel ve özel şartlarının tam olarak anlaşılmamış ya da okunmamış olmasıdır. Yani sürücüler kasko yaptırıyorlar, fakat kasko paketlerinin içerisinde nelerin olduğunun çokta farkında değiller. Biz de bu hizmetlerin farkında olmayan müşterilerimiz için kasko sigortası ek teminatları nelerdir? Bu konu hakkında bir makale hazırlayalım istedik.

Ferdi Kaza Teminatı

Ferdi kaza teminatı yapıldığında prim miktarında çok fazla bir fiyat artışı olmayacaktır. Ancak yararlanılan durum itibariyle bir hayli faydalı olduğunu belirtmekte yarar var. Ferdi kaza teminatı yapıldığında olası bir kazada sakatlanan sürücü ve araç içindekiler güven altına alınmış olur. Eğer kaza sonucunda ölüm gerçekleşirse ferdi kaza sigortası teminatı devreye girer.

Ferdi Kaza Deprem Teminatı

Olası bir deprem olması ve sürücünün de deprem sırasında aracında bulunduğu için hayatını kaybetmesi veya sakatlanması ferdi kaza deprem teminatının devreye girmesini sağlar. Sakatlanan kişi kendi tazminatını alırken hayatını kaybeden sürücünün varislerine tazminat ödemesi yapılır.

Eskime Payı Düşmeme Teminatı

Aracınızın hasar sebebiyle tamiri sırasında değiştirilen eskimiş parçalarının yerine yenilerinin takılmasını ve bunun için ek prim ödememenizi sağlar. Hasarınızı tam alabilmeniz açısından önemli bir teminattır.

Kilit Sistemi Teminatı

Sürücüler otomobil anahtarlarını çok fazla önemsemezler, ancak bir anahtarın yeniden çıkarılması hem maddi hem de manevi olarak kolay değildir. Aracın anahtar sistemi teminatla güvence altına alındığında olası çalınma, hasar ve kaybolma gibi durumlarda tüm mekanizma güvence altına alınmış olacaktır.

Yurt Dışı Teminatı

Aracıyla yurt dışına çıkan bir sürücü yabancı bir ülkede kaza yaparsa bu durumda meydana gelen hasar bu teminat sayesinde güvence altına alınmış olur.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında daha fazla bilgi için https://www.surucukurslari.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

05.08.2022

Kayıp - Çalıntı Ehliyet İçin Gerekli Evraklar ve Belgeler 2022

21.04.2021

2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty İncelemesi

21.09.2020

Sürücü Adaylarının En çok Sorduğu Sorular

22.03.2021

Elektrikli Bisiklet Ehliyet Gerektirir mi