Karaburun Sürücü Kursları - Karaburun Ehliyet Kursları

ABONE OL
Karaburun Sürücü Kursları - Karaburun Ehliyet Kursları

Ehliyet almak için sürücü kursuna yazılan bir sürücü adayı, eğer daha önceden ehliyeti bulunmuyorsa toplamda 34 saat ders almak zorundadır. 34 saatlik dersin 8 saati ilk yardım derslerini, 6 saati motor ve araç tekniği derslerini, 16 saati trafik ve çevre dersini 4 saati ise trafik adabı dersini kapsar. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından direksiyon aşaması başlar, ancak bir adayın direksiyon aşamasına geçebilmesi için gireceği sınavda mutlaka başarılı olmak zorundadır.

Sürücü kursu sınavında başarı puanı 70 ve üzeri olarak hesaplanır. Sınavı başarılı geçen sürücü adayı direksiyon eğitimi almaya başlar. Bazı sürücü kursları adaylara simülatör eğitimi verirken bazılarında olmadığı için doğrudan direksiyon dersine geçilir. Toplam 14 saatlik direksiyon eğitimi ilk kez ehliyet alacak bir sürücü adayı için yeterli olmayabilir. Bu durumda adayın özel direksiyon dersi alması önerilir.

Karaburun Direksiyon Dersi – Karaburun Özel Direksiyon Dersi

Özel direksiyon dersleri genelde her sürücü kursunda vardır ve sürücü adayı için oldukça faydalı bir eğitimdir. Bu eğitim sürücü kursunun kendi aracı ve kendi direksiyon hocaları tarafından verildiğinden dolayı daha profesyonel ve daha bilinçli bir öğrenme takvimi oluşturulmuş olur. Alınacak olan özel direksiyon dersinin saati ise tamamen kişiye özel değişebilir. Bazı sürücü adayları 4 saatlik bir eğitim sonrasında trafiğe çıkabilecek kadar bilgiye sahip olabilir. Bazıları için ise daha uzun süre gerekli olabilir.

Karaburun En İyi Sürücü Kursları – Karaburun En İyi Ehliyet Kursları

Sürücü kursunda tüm sürecin başarılı bir şekilde geçebilmesi için mutlaka iyi işini bilen ve eski bir sürücü kursunun seçilmesi gerekir. Eski sürücü kursları tecrübelerinden kaynaklı olarak sürücü adaylarının çalışma programlarından tutunda direksiyon eğitimlerine varıncaya kadar tüm planlamalarını en üst düzeyde yapacaktır.

Karaburun Sürücü Kursu Fiyatları – Karaburun Ehliyet Kursu Fiyatları

Sürücü adayları ehliyet fiyatları hakkında bilgi almak ister. Uygun fiyatlı sürücü kursu arayışına girebilir.

Karaburun ehliyet ve sürücü kursları listesine https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

13.06.2023

İndirimli Trafik Cezası Ödeme Süresi Ne Kadardır

04.11.2021

Doğru Antifriz Nasıl Seçilir

21.10.2021

İnce Yedek Lastiklerle Ne Kadar Yol Gidebilirsiniz

16.03.2021

Debriyaj Kullanımının Püf Noktaları Nelerdir