Honda Civic Type R 2023 Tasarımı ve Özellikleri

ABONE OL
Honda Civic Type R 2023 Tasarımı ve Özellikleri

Honda Civic Type R 2023 modelinde yeni kasasını tanıttı. Civic’in 6.nesili olan Civic Type R yeni tasarımda vahşiliği bir kenara bırakarak daha olgun çizgilere sahip olmuş. Yeni model hakkında merak edilen çok fazla şey var. İsterseniz Honda Civic Type R özellikleri ile başlayalım.

Yeni Honda Civic Type R (FL5) Özellikleri

2023 Honda Civic Type R özellikleri denildiğinde ilk akla gelen aracın sportif görüntüsü oluyor. Piyasaya 5 farklı renk seçeneğiyle çıkacak olan araç özel tonlarda beyaz, kırmızı, mavi, siyah ve gri renklere sahip olacak.

Araçta 19 inçlik mat siyah alışımla jantlar olacak. Jantların hafif özellikte olması aracın hız konusunda daha iddialı olmasına imkan sağlayacak. Honda Civic Type R modelinde ilk dikkatleri çeken aracın iç dizaynı olacak. Kırmızı renkte hazırlanmış özel koltuklar ve antrasit tavan döşemesi aracın spor görüntüsüne katkı sağlarken kırmızı emniyet kemeri ise farklı bir ayrıntıya dikkat çekecek.

Yeni Honda Civic Type R Kaç Beygir?

2023 Honda Civic Type R kaç beygir? merak edenler için hemen belirtelim Ultimate Sports 2.0 konseptinde dört silindirli 2,0 turbo benzinli motor bulunuyor. Şu an aracın güç değerleri net olmamakla birlikte 320 beygiri bulması bekleniyor. 6 ileri şanzımana sahip olan araç manuel özellikte ve fren sistemi güçlendirilmiş.

2023 Honda Civic Type R Ne Zaman Çıkacak?

Aracın görsel tasarımını gören otomobil severler ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda da merakla bekliyor. Araç kullanıcısına sunulmadan önce Japonya’daki Suzuka Pistin’de tanıtıldı. Önden çekişli tur rekorunu kıran araç beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek kullanıcının daha fazla merak etmesine neden oldu. 2023 yılından itibaren aracın Avrupa pazarında satışa sunulması hedefleniyor.

2023 Honda Civic Type R Fiyatı Ne Olacak?

Honda her zaman sevilen kaliteli ve sağlam araçlar arasında yer alıyor. Otomobil üreticileri aracın özellikleri ve tasarımını gördükten sonra fiyatının ne olacağını merak ediyor. Araç tanıtılmış olsa da yeni fiyatlar henüz açıklanmamış olduğundan fiyat belirtemiyoruz.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.surucukurslari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

31.03.2021

Kas İskelet Hastaları Ehliyet Alabilir mi

18.11.2021

Ambulansa Yol Verme Kuralları

30.10.2020

Volan Nedir, Ne İşe Yarar

23.06.2020

K1 Belgesi Nedir ve Kimler Alabilir