Hızlı ve Öfkeli 8 Filminde Kullanılan Arabalar

ABONE OL
Hızlı ve Öfkeli 8 Filminde Kullanılan Arabalar

Hızlı ve öfkeli filminin her serisinin heyecan verici olduğunu biliyoruz. En son çekilen filmin sekizinci serisinde kullanılan araçlar ise uzun zamandır merak konusu. Bu ay vizyona giren film, aksiyonun ve yakıtın dibine vuracak özelliğe sahip.

Filmde kullanılan araçlara baktığımız zaman ise şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor.

Filmin daha önceki serilerini izleyenler bilecektir, helikopterler ve uçaklar patlatılmış ve aksiyon sonuna kadar devam etmişti, ancak filmde otomobillerden ziyade modifiyenin biraz daha ön plana çıkmış olduğunu fark edebiliyoruz. Bu da ister istemez önceki serilerde arabaları geri planda bırakmıştı.

Vin Diesel

Vin Diesel

Vin Diesel, Hızlı ve öfkeli filminin ilk 7 serisinde karşımıza çıkmıştı. Bu kez ise filmde kötü bir adam rolünde karşımıza çıkıyor. 1968 Dodge Charger’dan dönüştürülen otomobilde 410 kW Checy LS3 sandık motor kullanılmış. Görüntü olarak baktığımızda Mad Max filmindeki aracı anımsatıyor. Kötü dam agresifliğinin tam olarak yansıtılmış olduğu otomobil Hızlı ve Öfkeli filminde geçen en önemli araç olarak biliniyor.

Michelle Rodrigue

Michelle Rodrigue

Orijinalde 1965 pro Touring Corvette olan otomobil, modifiye edildikten sonra 4x4 ve spor araba kıvamında bir görüntüye kavuşturulmuş. Kırmızı renk üzerinde yapılan oynamalarla siyahın erkeksiliğine hafif bir kadınımsı hava katılmış.

Dwayne Johnson / The Rock

 Dwayne Johnson - The Rock

Samoalı Hulk lakabıyla bilinen Hobbs’un aracı için otomobil demek aslında zor olacaktır. Araç paketleri ile karda gidebildiği gibi kamyonet kasasıyla da ilgi çekiyor.

Chris ‘Ludacris’ Bridges

Chris ‘Ludacris’ Bridges

Tej’in binmiş olduğu otomobil aslında bir tank. Özel üretimde olmayan bu tank internet üzerinden de sipariş verilebiliyor. Bu otomobile sahip olduğunuzda yol konusunda kafanız çok karışacaktır.

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Hızlı ve öfkeli filmi için bu zamana kadar yazılmış çok makale ve söylenmiş çok söz var. Tüm bunları bir araya getirerek yorumlara odaklandığımız da otomobil severler için çok önemli bir film ve insana gerçekten de sahip olmak isteyebileceği araçları sunuyor.

Hızlı ve öfkeli filminin bu zamana kadar olan 7 serisi Türkiye’de en çok izlenen filmler arasına girmeyi de başarmıştır.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

11.05.2021

Otomobil Tutkunlarının Mutlaka İzlemesi Gereken Filmler

28.09.2021

Ehliyet Sınavı Kaç Dakika Sürüyor

30.03.2020

Jandarma Teşkilatı Trafik Birimleri

10.11.2021

Araç Kilometre Düşürme Cezası Nedir ve Yaptırımları Nelerdir