Hayalet Sürücü - Film Serisi Oyuncuları - Fragman İzle

ABONE OL
Hayalet Sürücü - Film Serisi Oyuncuları - Fragman İzle

Hayalet Sürücü Serisi

Dünyada ilk kez 16 şubat 2007 yılında gösterime girmiş, Amerikan yapımı olan Hayalet Sürücü filmi, Ghost Rider Boxset olarak yayınlandığı ilk seride önemli gişe ve satış rakamı elde etmeyi başardı. Toplamda 110 dakika olarak çekilen film, fantastik aksiyon türünde oldukça önemli bir örnek olarak kabul ediliyor.

Hayalet sürücü filminin ilk serisinde yönetmen koltuğunda Mark Steven Johnson oturuyor ve başrolde ünlü isim Nicolas Cage bulunuyordu. Filmi hatırlatmak amacıyla belirtelim Cage’nin yanı sıra Eva Mendes, Wes Bentley, Matt Long, Sam Elliot, Peter Fonda, Donal Logue ve Brett Cullen gibi sinemada başarı yakalamış farklı ünlü isimlerde performanslarıyla dikkat çekti.

Aşağıda Hayalet Sürücü  fragman görüntüleri yer alıyor. Hatırlamak için izlenebilir.

Hayalet Sürücü 1 Fragman İzle

İlk seride filmin bütçesi toplam 150 milyon dolardı ve bu ciddi bir rakamdı. Ancak filmin gişe hasılatının 762 milyon dolar olması büyük bir başarı demekti. Hatta filmle ilgili piyasaya çıkan her üründe yok satmıştı.

Hayalet Sürücü Serisi Nasıl Başlıyor?

Hayalet Sürücü filmi ilk seride hayatını motosikleti ile kazanan bir adamın yaptığı inanılmaz gösteriler sayesinde hayran kitlesi kazanması konu ediliyordu. Ancak Blaze’nin hayatında kimsenin bilmediği bir trajedi vardı ki; o da yıllar öncesinde sevgilisinin hayatını kurtarmak için şeytanla anlaşma yapmasıydı. Anlaşmaya göre Blaze gündüz şovunu yaparken gece de şeytanın emrinde çalışmak zorundaydı.

Hayalet Sürücü 2 Filmi

Hayalet Sürücü filminin ilk serisi başarılı gişe rakamlarına ulaşınca ikinci film için kollar sıvandı ve 5 yıl sonra 17 Şubat 2012 tarihinde 75 milyon dolarlık bütçeyle Hayalet Sürücü 2 filmi çekildi. Filmin orijinal adının “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” olduğunu da belirtelim. 2. Filmde bu kez yönetmen koltuğunda oturan isim Mark Neveldine ve Brian Taylor’dı. Filmin başrolünde yine Nicolas Case buluyordu. Devam serisinde Hayalet Sürücü oyuncuları Ciarân Hinds, Violante Placido, Johnny Whitworth, Christopher Lambert, Idris Elba, Spencer Wilding ve Sorin Tofan’dan oluşuyor.

Filmin ikinci serisinde Case yani Blaze şeytana hizmet yerine bu kez mücadele ediyordu. İkinci seriyi bizim için önemli yapan şey ise büyük bir bölümünün Pamukkale ve Kapadokya’da çekilmesiydi.

Filmin ilk iki serisinin elde etmiş olduğu başarı yarım bırakılamazdı ve daha sonrasında Hayalet Sürücü serisi 6’ya  kadar devam ettirildi.

Aşağıda 2.filmden önemli fragman görüntüleri yer alıyor. Hatırlamak için izlenebilir.

Hayalet Sürücü 2 Fragman İzle

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

28.04.2021

Aküyü Değiştirdikten Sonra Araç Bilgisayarını Sıfırlamak Gerekir mi

01.07.2020

Alkollü Sürücü Kaza Yaparsa Ne Olur

11.01.2021

Otomatik Araç Yıkama Cihazları Zararlı mı

29.12.2021

Kalecik Sürücü Kursları - Kalecik Ehliyet Kursları