Hakkari Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Hakkari Sürücü ve Ehliyet Kursları

Hakkari tarihi çok eskilere dayanmış olan bir şehrimizdir. Sümerler, Akadlar, Urartular ve Asurlular tarafından yerleşim yeri olarak kullanılan şehir, Osmanlılara 1514 yılında Çaldıran Zaferi sonrasında geçmiştir. Hakkari’nin engebeli bir coğrafik yapıya sahip olması şehirdeki yaşamı zorlaştırırken, gezmek için nasıl bir yer diye merak ediyorsanız makalemizi okumayı devam edebilirsiniz.

Hakkari doğa ile kültürün iç içe geçmiş olduğu bir şehir, buraya geldiğinizde ilk yapmanız gereken şey Meydan Medresesini gezmek. Medrese 1700’lü yıllarda yapılmış ve kapısının üzerinde bir kitabe bulunuyor. Kitabede ise Kur’an-ı Kerim’den ayetler yazılmış. Gitmeniz gereken yerlerden biri de taş köprüdür. 1898 yılında yapılmış olan taş köprü 11 metre yüksekliğe sahiptir. 21 metre uzunluğundaki köprü, şehir merkezine 13 km uzaklıkta mesafede bulunuyor.

Hakkari doğal güzelliklerinin yanı sıra aynı zamanda mağaralarıyla da ünlüdür. Şehir mağara turizmi açısından geniş bir potansiyeli barındırırken yaklaşık 5000 yıl öncesinin kaya resimlerinin olduğu mağaralar dikkatleri çekiyor. Hakkari ‘de 2. Yüzyıldan kalma ve kayalara oyulmuş Gagevran Kilise’de bulunuyor. Kilisenin duvarlarında bulunan Hz. İsa’nın yaşamını konu alan freskler tarihi bir fener tutuyor. 

Hakkari Sürücü Kursları

Araç kullanmak için gerekli olan belgelerin başında ehliyet geliyor. Ehliyet başvurusu için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Ehliyet almak için öncelikli olarak iyi bir sürücü kursu bulup kayıt işlemini tamamlamak gerekiyor. Hakkari sürücü kursları hizmet verirken gelen talebe yönelik hareket ettiklerinden dolayı daha fazla sürücü adayına ulaşabilmek için kaliteli hizmet vermek zorundalar. Bu hizmette kaliteyi belirleyen en önemli standart ise kullanılan araçlardır. Araçlar ne kadar iyi olursa sürücü adaylarının tercih ihtimali o kadar çok artıyor. Ehliyet kursu sonunda girilecek olan direksiyon sınavına hangi araçla hazırlanmışsanız o araçla gireceğiniz için üst model araçlar sahip olan bir kurs her zaman ayrıcalıklı olacak ve en fazla tercih edilen olacaktır.

Hakkari’de yaşıyor ve bu ilde ehliyet almak istiyorsanız bu durum da Hakkari ehliyet kursları hakkında detaylı bilgilerin verildiği https://www.surucukurslari.com adresimizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.02.2021

Psikoteknik Belgesi Testinde Nelere Bakılır

04.07.2022

Cam Filmi Nasıl Sökülür, Cam Filmi Nasıl Temizlenir

23.09.2020

Arabanız Bozulduğunda Ne Yapmalısınız

05.11.2021

Sisli Havada Uzun Farlar mı, Kısa Farlar mı Kullanılır