Giresun Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Giresun Sürücü ve Ehliyet Kursları

Kurtuluşu olmayan tek il konumundaki Giresun, hiç düşman işgaliyle karşılaşmamış. Fındığın memleketi olarak bilinen Giresun’ a bağlı 16 ilçe var. Doğal güzellikleri bakımından gezilmeye değer bir il olarak bilinen Giresun seyahatine çıkmadan önce gidilmesi gereken yerleri mutlaka araştırmak gerekir.  

Giresun Adası

Karadeniz’deki 2 adadan bir tanesi olan Giresun adası 71 farklı bitki çeşidine ev sahipliği yapıyor. Adanın özelliği göçmen kuşların uğrak ve üreme noktası olmasıdır. Ada üzerinde mitolojik döneme ait birçok kalıntı var ve bu da bize Amazonların bir dönem burada yaşadığını gösteriyor. Giresun adası 2. Derece sit alanı olarak bilinir.

Kümbet Yaylası

Giresun’a yakın olan Kümbet Yaylası 1640 metre rakıma sahip ve Türkiye’nin en meşhur yaylasından bir tanesidir. Yılın belli dönemlerinde yayla turizminin çok hareketli olduğunu söyleyebiliriz.

Giresun Kalesi

Oldukça zengin bir tarihi kültüre sahip olan Kale şehrin merkezine kurulmuştur. I. Pharnakes (M.Ö. 2. yüzyıl) tarafından yaptırıldığı tahmin edilmektedir. İç ve dış kale olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Güneybatıdan başlayarak ve kenti çevreleyerek kuzeydoğuya uzanan kale duvarlarının bir bölümü yıkılmıştır. İç kalede bir saray kalıntısı bulunmaktadır. Kale surları, Roma döneminde onarım görmüştür. Kalede Milli Mücadele Kahramanı Topal Osman Ağa'nın anıt mezarı, mağaralar, kaba taşlarla örülmüş surlar ve taş kabartmalar görülebilecek önemli noktalardır.

Sis Dağı

Aladağların en yüksek dağı olarak bilinen Sis Dağı 2182 metre yüksekliğe sahiptir. Temmuz’un başına kadar karların erimediği dağ uzaktan seyretmeye doyulmaz.

Giresun Sürücü Kursları

Giresun’da gezilip görülmesi gereken yerler kadar birçok işletmede kendi varlığını sürdürmeye çalışıyor. Örneğin Giresun sürücü kursları buna bir örnek gösterilebilir. Şehirde sürücü kursu sayısına bağlı olarak rekabetin hızlı yaşandığı Giresun’da ehliyet kursu bir zorunluluktur. İnsanlar ehliyet alarak araç kullanmak istediklerinde mutlaka bir sürücü kursuna kayıtlarını yaptırmaları gerekir. Sürücü kursu kaydı olmadan ehliyet sınavına girebilmek mümkün değildir. Sınava girmeden de ehliyet alınamayacağı için bunu zincirin halkası olarak değerlendirmek gerekir. Eğer sizde ilk kez ehliyet alacaksanız öncelikli olarak alternatiflerinizi değerlendirmeniz gerekir. Bunun içinde Giresun ehliyet kursları hakkında bilgilerin yer aldığı www.surucukurslari.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

23.03.2020

Temsa Markası Tarihi ve Tarihsel Gelişimi

25.06.2021

Sürücü Kursu Taksit Yapar mı

14.01.2022

Frene Basınca Rölanti Düşmesi veya Yükselmesi Neden Olur

16.04.2021

Plaka Nedir, Plaka Türleri Nelerdir