Erzurum Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Erzurum Sürücü ve Ehliyet Kursları

Doğu Anadolu bölgesinde bulunan Erzurum, Türkiye’nin en kalabalık 29’ncu ve bu bölgedeki en büyük ildir. Karadeniz bölgesine sınır bölgededir. Denizden yaklaşık olarak 1900 metre yüksekte olan şehir, Palandöken Dağının eteklerine kurulmuştur. Tarihte pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan şehir, İpek Yolu üzerindedir.

Verimli ovalara sahip olması Erzurum’u bölgenin ilk yerleşim yerlerinden birisi yaparken tarım ve hayvancılıkta önemli bir gelir kaynağı olmuştur. Şehrin özellikle son yıllarda kış turizmi konusunda da isminin duyulduğunu biliyoruz. Palandöken kayak merkezi özellikle kış mevsiminde yerli ve yabancı birçok turisti ağırlar. 

Erzurum'da Gezilecek Yerler 

Erzurum’un merkezi ve ilçelerinde gezilebilecek çok sayıda yer vardır. Şehre ilk kez geliyorsanız o zaman çok şanslısınız, çünkü buradayken canınızın sıkılmasına bile vaktiniz olmayacak. Çünkü gezip görebileceğiniz sayısız yer var.

Erzurum’u diğer şehirlerden farklı yapan en önemli özelliklerinden biri kışlarının çok sert geçtiğidir. Hatta bu konuda birçok esprili yaklaşımda olmuştur. Bu nedenle şehre gelirken mevsim şartlarına uygun olan kıyafetler getirmeniz faydalı olacaktır.

Erzurum’ a gitmek için en uygun zamanlar ilkbahar aylarıdır. Bu dönemde doğanın yeşilleniyor olması sizi farklı bir tabiata sürükler. Kışın ise kayak turizmin tüm canlılığını hissedebilirsiniz. Erzurum’ a her yerden ulaşım kolay. Uzun mesafeden gelecekseniz havayolunu tercih edebilirsiniz. Erzurum havalimanına inerek buradan gitmek istediğiniz yere rahatlıkla gidebilirsiniz.

Her yıl 12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olarak kutlanır. Milli Mücadele’nin dönüm noktası olarak kabul edilen Erzurum Kongresi, 23 Temmuz 1919 tarihinde yine burada yapılmıştır.

Erzurum Sürücü Kursları

2 Eylül 1993 yılında büyükşehir olarak ilan edilen Erzurum için her ne kadar turistleri ağırlıyor olsa da bir öğrenci şehri demek yerinde olacaktır. Atatürk Üniversitesi şehirde bulunur ve buradaki öğrenciler şehrin yapısını ve sosyalliğini daha fazla artırır. Sürücü kursu seçiminde ise merkez ve ilçelerde bir çok ehliyet kursu bulabilme imkanınız vardır. İstediğiniz Erzurum sürücü kursları ile görüşerek kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Erzurum ehliyet kursları seçimini www.surucukurslari.com üzerinden yapabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

20.05.2021

Ehliyet Yenileme Ne Zaman Son

29.04.2020

Ardahan Sürücü ve Ehliyet Kursları

27.05.2021

Sürücü Kursu Kayıtları Ne Zaman Bitiyor

19.11.2020

Marş Motoru Arızası, Sebepleri Ve Çözümleri