En İyi Yol Konulu Filmler

ABONE OL
En İyi Yol Konulu Filmler

Yazın gelmesi ve insanların karonadan dolayı kışın büyük bir bölümünü karantinada geçirmesi ister istemez tatil planlarını da oluşturmaya başladı. Tatil planları yapılırken elbette korona da yine ön planda tutuluyor ve insanlar genelde otel yerine kendi tür programlarını çizmeye hazırlanıyor. Bizde bu makalemizde tatil planlamasını arabayla yapacak olanlara en iyi yol konulu filmleri içeren bir paylaşım yapalım istedik. kim bilir belki de bu filmler güzel bir yol tatili için size de ilham verebilir.

  • Into The Wild

2007 yapımı olan Into The Wild filmi, metropolden, vahşi hayata, temizliğe ve saflığa geri dönüşü anlatıyor. Filmde üniversiteyi dereceyle bitirmiş olan bir atletin mezuniyet sonrasında tüm malvarlığını bir hayır kurumuna bağışlayarak, başka bir hayata doğru yolculuğa çıkması anlatılıyor.Yolculuğun hedef noktasında Alaska’nın balta girmemiş ormanları var, ancak yolculukta aslında her şeyin bir anlamı olduğu ve ölümün kaçınılmaz olduğu anlatılıyor.

  • Wild

Genç bir kadın kendi iç dünyasına dönebilmek için uzun bir yolculuğa çıkıyor. Kadın yaşadığı hayatın anlamını kaybettiğini gördüğünde kendi iç dünyasını keşfetmeye çalışıyor. Ancak yolculuk hiçte kolay olmayacaktır, çünkü önünde tam 1.100 km’lik bir yol var.

  • Motorcycle Diaries

Film aslında tanıdık bir konuyu ele alıyor. Küba devriminin lideri Che Guevara’nın günlüğünden yola çıkarak hazırlanmış olan filmde Che’nin 23 yaşındaki hayatı anlatılıyor.

  • Tracks

Yürüyerek yola çıkmak istediği yolculuk için Robyn, ailesini ve arkadaşlarını ikna ediyor. Bu uzun yolculukta önlerinde tam 2700 km yol var. Yolculuk esnasında karşılarına ciddi tehlikeler çıkacak.

  • The Bucket List

İki kanser hastasının ölmeden önce hayallerindekilerini gerçekleştirmek için çıktıkları yolu anlatan umut dolu bir film.

  • About Schmidt

Emekli olduktan sonra karısını kaybedince hayatı tepetaklak olan bir adam kızının yapmak istediği hayatı engellemek için çıktığı yolculuğu konu alıyor.

  • The Secret Life of Walter Mitty

Kendi halinde çalışan genç adamın hayatındaki durgunluğun bozulmasıyla başlayan bir hikaye.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

20.10.2022

Dünyanın Farklı Ülkelerinin İlginç ve Tuhaf Trafik Kuralları

29.08.2022

KTT ve ERP Çarpma Nedir

07.09.2020

2020’de En Çok Tercih Edilen Jant Modelleri

30.11.2022

Dizel Arabayı Vurdurarak Çalıştırmak Zararlı mı