Edirne Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Edirne Sürücü ve Ehliyet Kursları

Tarihi han ve hamamları, camileri ve sıcak insanlarıyla Trakya Bölgesi’nin en şirin şehirlerinden biri olarak kabul görmüş Edirne, doğal güzellikleriyle de misafirlerini kendisin hayran bırakmıştır. Türkiye coğrafyası sınırları içerisinde yaşayan herkesin hayatında mutlaka bir kez bile görmesi gereken yerler arasında olan Edirne’de gezmenin hiç sınırı yok. Eğer yakın zaman içinde Edirne’ye gitmek istiyorsanız sizin için aşağıda derlediğimiz yerleri mutlaka görmelisiniz.

Enez Kalesi

Ne zaman yapıldığı tam olarak bilinmeyen Enez Kalesi, yüksek bir tepede bulunuyor. Bizans döneminde yapıldığı tahmin edilen Kale’nin tehlikeleri önlemek amacıyla Iustinianus tarafından onarılmış olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Hıdırlık Tabyası

Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihte birçok olaya sahne olmuş Edirne’de, Balkan Harbi zamanında önemli rol oynamış olan Hıdırlık Tabyası’da mutlaka görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor.  

Rüstempaşa Kervansarayı

Rüstempaşa Kervansarayı, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden birisi olarak şehrin merkezinde bulunuyor. Mimar Sinan tarafından yapılmış olan Kervansaray içerisinde 2 katlı odalar mevcut. Avlusuyla dikkat çeken Kervansaray 1972 yılında restore edilmiş ve otel olarak kullanılmaya başlanmıştır. 1980 yılında ise ödüle layık görülen Kervansaray, herkesin ulaşabileceği bir konumda olmasından dolayı rahatlıkla gezilebilir.

Sweti George Bulgar Kilisesi

1880 yılında yapıldığı düşünülen Kilise, halk arasında da Bulgar Kilisesi olarak tanınıyor. Şu an ibadete açık olan kilise her sabah saat 10.00’da ziyarete açılıyor.

Meriç Köprüsü

Meriç Nehri üzerinde bulunan köprü Abdülmecit tarafından yapılmıştır. Uzunluğu 263 metre olan köprünün 13 adet ayağı ve 12 sivri kemeri var. Köprü aynı zamanda Edirne’nin sembollerinden birisi olmuş durumda.

Edirne Sürücü Kursları

Edirne’de yaşam hareketli bir şekilde devam ederken Edirne sürücü kursları da ehliyet almak isteyen adaylara hizmet veriyor. Sürücü kursu kaydını yaptırmak isteyen aday öncelikli olarak iyi bir ehliyet kursu bulması gerekiyor. Ehliyetini almak isteyen adaylar önce iyi bir eğitimden geçmesi gerekir. Bunun için seçilecek sürücü kursunun başarısı önemlidir.

Edirne ehliyet kursları içerisinde seçim yapmak için www.surucukurslari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

30.07.2021

İşe Arabayla Gelip Gitmenin Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir

01.09.2021

Otomatik Şanzıman Arızaları Nasıl Anlaşılır

08.03.2021

Yurtdışından Özel Tertibatlı Araç Getirme Süreci Nasıldır

17.06.2021

2022 Direksiyon Sınav Ücreti Ne Kadar