E-sınav Uygulaması

ABONE OL
E-sınav Uygulaması

Basılı evrak kullanmaksızın, sınav uygulama ve değerlendirilmesine ilişkin her türlü işlemin elektronik ortamda ve bilgisayar aracılığıyla yapıldığı sınavlara e-sınav denir. E-sınavdan önce kursiyerlerin uyması gereken bazı talimatlar, yerine getirmesi gereken birtakım görevler vardır. Bu görevler aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • Kimlik kontrollerinin ve salonlara yerleşmenin vaktinde yapılabilmesi için kursiyerler sınav saatinden en geç yarım saat önce e-sınav salonunda hazır bulunmalıdır,
  • Kursiyer sınava girerken yanında renkli fotoğraf ve çift mühürlü giriş belgesi, üzerinden T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı veya pasaport bulundurmalıdır (bu belgeleri getirmeyen kişiler sınava kesinlikle alınmazlar)
  • Sınav salonuna girerken doktor raporu doğrultusunda kullanılan hasta ve engellilere ait cihazlar ve istenen belgeler dışında hiçbir şey salona alınmayacak. (Sınav anında yanında herhangi bir eşya bulunan kimsenin sınavı iptal edilir)
  • Kursiyerler salon aday yoklama listesinde belirtilen sıra numarasına göre oturacaktır.
  • E-sınav uygulama ekranında bulunan bilgileri kontrol etmeli eğer bilgilerde bir hata varsa salon görevlilerini mutlaka uyarmalıdır.
  • Sınav başladıktan sonra gelen kursiyer eğer sınavdan kimse çıkmadıysa sınava alınabilir fakat sınavdan çıkan olduğu takdirde geç kalan kursiyer sınava alınmaz.
  • Sınavı bitiren kursiyerler salondan çıkabilirler.

https://www.surucukurslari.com/

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

31.12.2020

Aracınız Pert Olunca Ne Kadar Ödeme Alırsınız

12.08.2020

Stajyer Ehliyetle Araç Nasıl Kullanılır

21.01.2022

Seferihisar Sürücü Kursları - Seferihisar Ehliyet Kursları

06.04.2021

Araba Neden Gaz Yemez