Coupe Araba Nedir? Coupe Arabalar

ABONE OL
Coupe Araba Nedir - Coupe Arabalar

Otomobillerde performans kadar önemli olan hususlardan biri dış görünüştür. Bir otomobilin dış görünüşü tamamen kişinin kendi zevkine göre değişir. Bazı sürücüler spor araç kullanmaktan hoşlanırken bazıları da daha klasik modellerden yanadır. Bizde bu makalemizde spor görünüşlerinden dolayı birçok insanın tercih ettiği Coupe otomobil ne demek bu konu hakkında bilgi verelim istedik.

Coupe araba ne demek?

Coupe, halk arasında bilinen adıyla tek kapılı olan araçlara verilen isimdir. Sportif bir görüntüye sahip olan bu araçlarda iki veya 4 adet pencere bulunur. Yine aracın içerisine bakıldığında 2 veya 4 kişilik koltuklar mevcuttur.  

Coupe Cabrio Arasındaki Fark Nedir?

Halk arasında Coupe ve Cabrio araçlar birbirinin aynısı olarak düşünülür. Ancak her iki modelinde birbirinden ayrıldığını söyleyebiliriz. Bu tip araçlarda alışılmış sabit tavan dışında katlanıp bagaja girebilen tavanlar ya da belirli bir miktarın açılmasını sağlayan sunroof sistemli tavanlardan oluşan modeller görülebilir. Bu iki farkı net bir şekilde anlatırken şöyle diyebiliriz. Coupe arabaların üzerinin tamamen açık olduğu modellere ise cabrio adı

Coupe Araba Tavsiyeleri

Türkiye’de ikinci el coupe piyasası oldukça yüksektir. Aşağıda bahsedeceğimiz modeller pek çok sürücünün hayalinde yer almaktadır.

BMW 4 Serisi Coupe

BMW adından da anlaşılacağı gibi bugün dünyanın dayanıklılık, performans ve güç açısından en güçlü markalardan birisidir. BMW modellerinde 420d xDrive, 418i ve 418d modelleri oldukça iddialıdır.

Volkswagen Scirocco

Volkswagen Scirocco araçlarının sıfır üretimi durdurulmuştur. Bu nedenle satın almak için mutlaka ikinci el piyasasını takip etmek gerekir. Yüksek performans ve düşük yakıt ekonomisi isteyenler için ideal bir araçtı

Hyundai Coupe FX

Keskin dış hatlarıyla halk arasında köpek balığı olarak bilinen Hyundai Coupe FX, performans konusunda oldukça beğenilmektedir.

Coupe Fiyatları Nedir?

Türkiye’de bir hayli ilgi duyulan Coupe araçların fiyatları seçilecek olan modele, markaya ve aracın genel durumuna göre farklılık göstermektedir. Ancak her bütçe için uygun Coupe bulabilmekte mümkündür.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

19.04.2022

Doğubeyazıt Sürücü Kursları - Doğubeyazıt Ehliyet Kursları

31.08.2020

Araçlarda Modifiye Cezası Nedir

23.03.2020

Acemi Sürücü Hataları ve Tavsiyeler

28.05.2021

Yeni Alınan Aracın Trafik Sigortası Ne Zaman Yaptırılır