B Sınıfı Ehliyet Almak Kaç Para 2022

ABONE OL
B Sınıfı Ehliyet Almak Kaç Para 2022

Ehliyet fiyatları her yıl zamlanır. Sürücü adayları ise bir sürücü kursuna yazılmadan önce hangi sınıfa ait ehliyet almak istediğine karar vermesi gerekir. Ehliyet fiyatları ise alınacak olan sürücü belgesinin sınıfına göre değişiklik gösterir.

B Sınıfı Ehliyet Ne Kadar 2022

B sınıfı ehliyet fiyatlarını belirleyecek faktörlerin başında yaşadığınız şehir ve seçtiğiniz sürücü kursu gelir. Büyükşehirlerde yaşayanlar B sınıfı ehliyet almak istediklerinde daha fazla para ödemek zorunda kalırlar. Fiyatlarla ilgili olarak net bir bilgi alınmak isteniyorsa sitemiz üzerindeki arama motorundan şehir ve ilçe seçilerek sürücü kurslarının iletişim bilgileri alınıp iletişime geçilebilir. Doğrudan sürücü kursuyla konuşmak ödenecek olan ücret miktarı konusunda net bilgi alınmasını sağlayacaktır.

İlk Defa B Sınıfı Ehliyet Alacaklar Toplamda Ne Kadar Ücret Öderler?

İlk kez ehliyet alacak olan bir sürücü adayının ödemesi gereken birtakım ücretler vardır. Bu ücretlerin bir kısmı sürücü kursuna bir kısmı ise doğrudan bankalara yatırılır. 2021 yılı için konuşacak olursak bir sürücü adayı B sınıfı ehliyet almak istediğinde harç ücreti olarak 820,10 TL ödemek zorundadır. Bunun dışında değerli kağıt bedeli ve ehliyet kart ücreti olarak 225 TL ödenmesi gerekir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz harç ücretleri ödenmeden ehliyet alınması mümkün değildir. Harç ödemeleri yapılırken makbuzların alınması önemlidir. Çünkü bunları ödediğinize dair bir belge olarak kabul edilir.

B Sınıfı Ehliyet Harç Ücreti Nereye Ödenir?

Ehliyet başvurusuna bulunmadan önce harç ücretlerinin mutlaka ödenmesi gerekir. Anlaşmalı olan bankalar bu harç ücretlerinin yatırılabileceği yerlerdir. Anlaşmalı bankaların listesine sitemizden ulaşabilirsiniz. 

B Sınıfı Ehliyet Harç Ücretinin Ne Zaman Ödenmesi Gerekmektedir?

Harç ücreti ehliyet alırken ödeyeceğiniz son ücretler arasında yer alır. Teorik sınav ve direksiyon sınavından geçtikten sonra ehliyetinizi almak istediğiniz de bu ücreti ödemiş olmanız gerekir. .

Yukarıda B sürücü belgesi almak isteyen adayın nasıl bir yol izlemesi gerektiği aşamalı olarak anlatılmıştır.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

02.11.2020

2020 Model Ford Focus Active İncelemesi

04.04.2024

Yaz Tatili İçin Araba Seçimi: Sedan mı, SUV mu

20.02.2023

123/5 Trafik Cezası Nedir, Ceza Tutarı Ne Kadar

05.05.2020

Karabük Sürücü ve Ehliyet Kursları