Ardahan Sürücü ve Ehliyet Kursları

ABONE OL
Ardahan Sürücü ve Ehliyet Kursları

1992 yılında Türkiye’nin 75. ili olarak kabul edilmiş Ardahan Kars’tan ayrılarak kendi özgürlüğünü kazanmıştır.  Doğu Anadolu bölgemizde yer alan Ardahan’ın dört bir tarafı dağlarla çevrilidir. Kendine özgü bir coğrafi yapısı olan Ardahan’da iklim özellikle kış mevsimlerinde çok serttir. Dağları, ovaları ve vadileriyle zengin bir coğrafi konuma sahip olan Ardahan’da yüksek rakımın vermiş olduğu etkiyle birlikte soğuk mevsim yaşanır. Şehrin ortasından Kula nehri geçmekle birlikte Çıldır gölünün kış aylarında donmuş olan görüntüsünü de görebilirsiniz. Adeta insanlara dev bir buz pistini andıran görüntü üzerinde faytonla gezen atları da görebiliyorsunuz. Bu manzara kışın turistlerin ilginizi çekerken gölün yazın ortaya çıkarmış olduğu muhteşem manzara da görülmeye değerdir. 

Ardahan’da 15 Haziran ve 15 Temmuz arasında muhteşem bir doğa olayı gerçekleşir. Bu tarihlerde güneşin battığı dağ tarafından yansıyan gölge karşı tarafa Atatürk silueti olarak yansır ve bu da insanların seyretmeye doyamadığı bir manzara oluşmasına neden olur.

Ardahan’a Ne Zaman Gidilir?

Ardahan’a her mevsim gidebilirsiniz ancak karasal iklimin hüküm sürüyor olması da kışın soğuk geçmesine neden olduğu için soğuk yerler sevmeyenlerdenseniz o zaman size göre bir tercih olmayabiliriz. Şehrin kuzeyinde Karadeniz iklimi etkisini gösterir. 

Engebeli bir yapıya sahip olmasından dolayı yayla turizmi bölgede oldukça fazladır. Kış aylarında fotoğraflamak için ideal manzaraya sahip olduğu gibi Uğurlu Dağ’ındaki kayak merkezini de ziyaret edebilirsiniz.  Kısacası Ardahan görülmesi gereken yerler arasında demek doğru olacaktır.

Ardahan Sürücü Kursları

Ardahan’da yerleşik hayat sürdüren kesim genelde yaşlılardan oluşuyor. İş sahasının az olmasından kaynaklı olarak genç nüfus iş bulabilmek için büyükşehirlerin yolunu tutarken şehirde güncel yaşamın sürmesinde sürücü kurslarının da etkisi oldukça büyük. Ardahan sürücü kursları şehirde birçok yerde mevcuttur. Ehliyet almak isteyen adaylar ya da var olan ehliyetlerini değiştirmek isteyenler Ardahan ehliyet kursları arasından kendilerine en yakın olanı bularak kayıt işlemleri sonrasında ehliyetlerini almaya hak kazanmaya çalışırlar.

Sürücü kursları sitemiz Ardahan ve Türkiye’nin 81 ilindeki sürücü kurslarının tek bir noktada buluştuğu adrestir. https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret ederek ehliyet kurslarını inceleyebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.11.2020

Güvenli Durma Mesafesi Nedir

30.03.2022

Geçmiş Dönemlerdeki Sınav Sorularıyla Sınavlara Hazırlanabilir miyim

25.01.2022

Torbalı Sürücü Kursları - Torbalı Ehliyet Kursları

05.10.2021

Dingil Mesafesi Nedir? Azami Dingil Ağırlıkları Ne Kadardır