Araçtan Sigara Kokusu Nasıl Çıkarılır

ABONE OL
Araçtan Sigara Kokusu Nasıl Çıkarılır

Eskiden sigara içilmiş araç ya da şuan aracında sigara içen sürücüler, arabadaki sigara kokusunun tiksinti ve rahatsız etmeye neden olabileceğinin farkındadır. Eğer sigara içmeyen bir kişiyseniz o zaman sigara içilmiş gibi kokan bir arabaya sahip olmak istemezsiniz.

Peki, aracınızda sizi rahatsız eden bir sigara kokusu varsa nasıl giderebilirsiniz.

Aracı Havalandırın

Bir arabanın içinden sigara kokusunu çıkarmanın ilk adımı, tüm camları açmak ve havanın araç içinde dolaşımını sağlamaktır.

Aracını Süpürün

Elektrik süpürgesi, sigaraların bıraktığı külleri almanızı sağlayacaktır. Süpürmeden önce, koltuklarda ve zeminde sıkışmış küller varsa bunları gevşetmek için bir fırça kullanmanız gerekir. Dikkatlice süpürdüğünüzden ve aracın içindeki tüm köşe ve çatlakların arasını çektiğinizde kokunun daha kısa bir sürede gitmesini sağlamış olacaksınız.

Buharlı Temizlemeyi Deneyin

Bir arabanın içini buharla temizlemek mikropları öldürebilir ve koltukların yepyeni kokmasını sağlar. Burada şu konuda bir uyarıda bulunalım aracın içini buharla temizlemek, özellikle deri yüzeylere zarar verebilir. Bu nedenle sık yapılması gereken bir uygulamadır. Eğer aracınızı buharla temizletmek istiyorsanız mutlaka profesyonel destek almalısınız.

Kimyasallar Veya Koku Gidericiler

Sigara kokularını ortadan kaldırmayı vaat eden çok sayıda kimyasal ürün vardır. Bir arabanın iç kısmına temizleyici uygularken, belirli kimyasalların iç yüzeyde güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak için etiketi okumak gerekir. Bu sayede satın aldığınız ürünün döşemenize zarar verip vermeyeceğini de öğrenmiş olursunuz.

Mağazadan satın alınan koku gidericiler gibi ürünler kötü kokuları ortadan kaldırabilirken, aracınızın da temiz kokmasını sağlayacaktır. Sigara kokusunu doğal olarak çıkarmak istediğinizde ise yere kabartma tozu serpmek, sigara kokusunun emilmesine ve kötü kokulardan kurtulmanıza yarayacaktır.

İkinci el bir araç satın almadan önce aracı iyice incelemeniz gerekir. Özellikle sigaradan nefret eden biriyseniz satın almadan önce araçta daha önce sigara içilip içilmediğini kontrol edebilirsiniz.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

05.07.2021

Sürücü Kurslarında Teorik Dersler Hangileri

06.01.2023

Trafik Cezası Ödeme 2020 – İnternetten Nereye ve Nasıl Ödenir

25.03.2021

Port Bagaj Ruhsata İşletilmeli mi

26.02.2021

Sınavsız Ehliyet Alınır mı