Ankara Sürücü Kursu Fiyatları 2022

ABONE OL
Ankara Sürücü Kursu Fiyatları 2022

Ehliyet alabilmek için ilk olarak yapılması gereken sürücü kursu kaydını tamamlamak olmalıdır. Çünkü Türkiye’de ehliyet vermekle yetkilendirilmiş olan tek kurum sürücü kurslarıdır. Sürücü kursları hangi şehirde olursanız olun sayısı çok fazladır. her ilçede ve birçok mahallede sürücü kursları vardır. Bunun için kendinize en yakın ya da bulunduğunuz şehirdeki en iyi sürücü kursuna kayıt işleminizi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Sitemiz üzerinden Ankara sürücü kurslarının listesini inceleyebilir ve istediğiniz herhangi bir sürücü kursu ile iletişime geçebilirsiniz.

Sürücü kursu seçimini yaparken göz önünde bulundurulan birinci husus fiyatlardır. Hangi şehirde olursanız olun sürücü kursu fiyatları değişkenlik gösterir. Nedeni ise ehliyet fiyatları hesaplanırken göz önünde bulundurulan birtakım kriterlerdir. Örneğin Ankara sürücü kursu fiyatları Ağrı ya da doğunun herhangi bir şehrindeki sürücü kursundan daha yüksektir.

Sürücü kursları Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ve bakanlığın denetiminde olması gerekir. Bu nedenle sürücü kurslarına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından taban fiyat uygulaması getirilmiştir. Bir sürücü adayı bu doğrultuda tüm sürücü kurslarını göz önünde bulundurması ve fiyat araştırması yapması gerekir. Sitemiz bu sürücü kurslarının tamamının listesine sahip olduğu için istediğiniz bir sürücü kursunu bulabilmeniz mümkün olacaktır.

Ankara ve İstanbul gibi yerlerde sürücü kursları fiyatı ya da trafik sigortası fiyatı yüksek olabilir. Bunun en önemli nedeni ise tamamen riskin daha büyük olmasından kaynaklanır.

Aşağıda Ankara için ehliyet fiyatları belirtilmiştir. 2022 yılı fiyatları şu anda belirlenmemiş olduğundan dolayı 2021 rakamlarını belirtiyoruz.

Ankara Ehliyet Fiyatları 2021

  • A Sınıfı Ehliyet Fiyatı 1.900 Tl
  • A1 Sınıfı Ehliyet Fiyatı 1.300 Tl
  • A2 Sınıfı Ehliyet Fiyatı 1.550 Tl
  • B Sınıfı Ehliyet Fiyatı 1.850 Tl
  • B1 Sınıfı Otomatik Ehliyet Fiyatı 1.850 Tl
  • B Ehliyet Sınıfından D Sınıfına Ehliyet Yükseltme Ücreti 1.450 Tl
  • B Ehliyet Sınıfından C Sınıfına Ehliyet Yükseltme Ücreti. 250 Tl
  • C Ehliyet Sınıfından Ce Ehliyet Sınıfına Yükseltme Ücreti 1.650 Tl
  • B, C, D Ehliyeti Olanların A1 Sınıfı İçin Verecekleri Fark 1.100 Tl
  • B, C, D Ehliyeti Olanların A2 Sınıfı İçin Verecekleri Fark 1.250 Tl
  • F Sınıfı Ehliyet Fiyatı 1.500 Tl

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgi için https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

13.09.2021

Motor Ehliyeti Nasıl Alınır

28.07.2023

Lastik Tamir Kiti Nedir? Lastik Tamir Kiti Nasıl Kullanılır

29.01.2021

Donmuş Kapı Kilidi Nasıl Açılır

10.05.2022

C Sınıfı Sürücü Belgesi Nedir, C Sınıfı Ehliyet Nedir