2022 Yeni Skoda Kushaq İncelemesi

ABONE OL
2022 Yeni Skoda Kushaq İncelemesi

Skoda Global pazardaki hedefleri arasına INDIA 2.0 adlı yeni projesini ekledi. SUV araçlar segmentine dahil olan ve ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak olan yeni Skoda Kushaq hakkında merak edilen bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Yeni Skoda Kushaq

Kushaq adını Hintçe’de Kralı ifade eden Kushak kelimesinden almıştır. Kompakt SUV sınıfında alıcısını bekleyecek olan aracın teknik özelliklerine baktığımızda şunlardan bahsetmek söz konusu olacaktır.

Yeni Skoda Kushaq Teknik Özellikleri

Aracın uzunluğu 4,221 mm, genişliği 1,760 mm, yüksekliği ise 1,612 mm’dir. 2,651 mm aks aralığına sahip olan aracın toplamda 385 litre bagaj hacmi bulunuyor.

Aracın motor seçeneklerine baktığımızda 1,0 TSi üniteler sunulacak. 1,0 TSi motorda 115 ps, 1,5 TSi ünitede ise 150 ps güç olacak. Her iki motor seçeneğinde altı ileri manuel vites, altı ileri otomatik vites ve 7 ileri DSG şanzıman var.

Yeni Skoda Kushaq Donanımları

Maalesef yeni Skoda Kushaq modelinde Avrupa versiyonlarında bulunan üstün teknolojiler bulunmuyor. Ancak araçta yine alıcısını tatmin edebilecek donanımlar var. Aracın donanımlarına baktığımızda ise şunlar söz konusudur.

  • 16 Ve 17 İnçlik Jant Seçenekleri,
  • Led Farlar,
  • Led Stoplar,
  • 10 İnçlik Dokunmatik Multimedya Ekranı,
  • Dijital Klima,
  • Hız Sabitleyici,
  • Dahili Subwoofer Olan 6 Hoparlörlü Ses Sistemi,
  • Aracın muhtelif yerlerinde bulunan toplamda 26.2 litrelik yükleme alanı,
  • Geri görüş kamerası,
  • Ön ve arka park sensörü gibi özellikler yer alıyor.

Yeni Skoda Kushaq Fiyatı

2022 model yeni Skoda Kushaq modeli Türkiye’de şu an itibariyle satışa sunulmayacak. İleriki dönemlerde aracın Türkiye’de satışının olup olmayacağı belli olmadığı için fiyat konusunda herhangi bir tahminde bulunmakta kolay olmayacak.

Skoda, Türkiye pazarında çok eskiden bu yana var olmasına karşın son 10 yıl içerisinde beklenilen ilgiyi görebilmeyi başardı. Araçta teknolojik ve tasarımsal anlamda pek çok değişiklikler söz konusu olmasa bile Wolksvagen firmasının araca sahip çıkmasının ardından önemli bir gelişim yaşadığı da açıktır.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

03.02.2021

E Sınıfı Ehliyet Kaç Yaşında Alınır

26.11.2020

Sürücü Kursu Ücretlerine Yüzde 12 Zam Geldi

06.08.2020

Araçlar Nasıl Sınıflandırılır

09.11.2021

Karavan Donanımı Nasıl Olmalı