2022 Yeni Renault Arkana İncelemesi

ABONE OL
2022 Yeni Renault Arkana İncelemesi

Sportif görünüme sahip olan Arkana'yı Avrupa'da lanse eden Renault, pazarın geleneksel kodlarını yeniden keşfediyor.   

Yeni Arkana ile Renault, hem biçimi hem de işlevi açısından oldukça gelişmiş bir hibrit teknolojisine sahip yeni nesil bir SUV. Güven verici, yükseltilmiş bir sürüş konumu, ferahlık, bagaj kapasitesinden ödün vermeden ve ayırt edici, yenilikçi bir tarz. Özellikle RS Line döşeme tasarımıyla daha heyecan verici ve duyarlı bir sürüş deneyimini garanti ediyor.  

2022 Renault Arkana

Yeni Renault Arkana Güney Kore’de üretilecek. Araç Mart 2021'de TCe versiyonları için Mart sonunda E-TECH Hybrid versiyonu için sipariş almaya başlayacak.

Çarpıcı ve Sportif Tasarım

Yeni Renault Arkana, Renault serisine yepyeni bir eklenti getiriyor. Aracın dış kasası, RS Line donanım seviyesinde zarafet ve sağlamlığı daha da fazla karakterle birleştiriyor.

Yeni Arkana, özel bir hibrit görünüme sahiptir. Yerden yüksekliği 200 mm, kaslı bir kemer çizgisi ve geniş omuzları ile Arkana, SUV dünyasına mükemmel bir şekilde uyuyor.

Ön ve arka koruma plakaları ve tekerlek kemeri korumaları SUV görünümünü geliştirirken, tavan çizgisi ve pencere çizgisi hem arka cama kadar uzanan çevik ve ince kavisli bir tasarım oluşturuyor hem de otomobilin dinamik görünümünü geliştiriyor.

Ön Bölüm

Ortada büyük bir Renault logosuna sahip ızgara, Yeni Renault Arkana'ya zarafet ve sofistike bir dokunuş sağlamış. Ön tampon dinamik tasarımı geliştirirken  otomobile daha sağlam bir görünüm kazandırıyor.

Aydınlatma  

Tamamen LED farlar ile dikkat çekerken C-şekilli aydınlatma, yeni Arkana'nın gergin ama şık çizgilerini ve ayırt edici görünümünü vurguluyor.

Yeni Arkana 7 renkle piyasaya sürülüyor. Bunlar şöyle düşünülmüş: Opak Beyaz, İnci Beyazı, Metal Siyah, Metalik Gri, Zanzibar Mavisi, Ateş Kırmızısı ve Valencia Turuncusu. Otomobilin dinamik yönünü daha da artıran isteğe bağlı siyah tavan ve 3 tip 17 ve 18 inç jantlar mevcut.

İsteğe bağlı bir Renk paketi, Yeni Renault Arkana RS Line'ın görünümünü daha da geliştirmiş. Ön ve arka tamponları, alt koruyucu kapı şeridi kaporta rengine boyanacak.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.04.2022

Sürücü Belgesi Nedir? Sürücü Belgesi Nasıl Alınır 2022

22.09.2022

Ehliyet İçin Aile Hekimi Sağlık Raporu Geçerli mi

15.06.2022

Yurt Dışı Ehliyeti Türk Ehliyetine Nasıl Çevrilir

07.04.2021

Fren Balatası Neden Öter