2022 Yeni Kasa Mercedes-Benz C-Serisi Estate İncelemesi

ABONE OL
2022 Yeni Kasa Mercedes-Benz C-Serisi Estate İncelemesi

Mercedes, yol tutuşu, süspansiyonu, konforu ve spor görüntüsüyle herkesin hayalini kurduğu araçlar içerisinde yer alır. Yeni kasasıyla spor bir görünümün hakim olduğu Mercedes Benz C serisi, özellikle eğimli arka cam ve tavan çizgileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Seride 17 ve 19 inçlik spor jantlar yapı taşı konumunda. Mercedes’lerde klasik haline gelmiş olan ön ızgara ve logo da yine bu seride kendisini korumayı başarmış. Ancak versiyonlara göre ızgaralarda birtakım farklılık söz konusu olabilir. 

2022 Yeni Kasa Mercedes-Benz C-Serisi Estate

Aracın iç dizaynına baktığımızda LCD ekran seçeneği var. 10.25 inç veya 12,3 inç ekranların olması tahmin ediliyor. Orta konsola baktığımızda ise 9,5 inçlik bir ekran seçimi söz konusu olabilir.

2022 Yeni Kasa Mercedes-Benz C-Serisi Estate

Mercedes konsolunun Apple ve Android cihazlarla da uyumlu olduğunu biliyoruz. Orta konsolu ikiye ayıran noktalarda da kaliteli materyaller kullanılmış. İsteğe bağlı konsol suni deri olarak tercih edilebilir.

2022 Yeni Kasa Mercedes-Benz C-Serisi  

Mercedes’in sesli asistanı da yine C serisinde bulunuyor. Mercedes Me üzerinden çevrim içi olarak işlev yapan bu asistan kullanıcıya fayda sağlarken yolcu ses tanıma özelliği bile düşünülmüş. Dijital ekranda farklı temalar kullanılmış.

2022 Yeni Kasa Mercedes-Benz C-Serisi Estate Kokpiti

Mercedes’in motorunda 15 kW’a kadar ek güç ve 200Nm’den fazla torka sahip olan 4 silindirli M 254 motor bulunuyor. Motor kapalı olduğunda hareket kabiliyeti oldukça verimli, yakıt kullanımı oldukça ekonomiktir. Otomatik şanzımanın standart olarak sunuyor olması ise araçtaki özel mühendisliği ön plana çıkarıyor. 

Yeni C-Serisi neredeyse her yönden daha büyük. Dingil mesafesi 1 inç daha büyütülmüş ve arka koltuktaki yolculara fazladan 0,8 inç bacak boşluğu sağlanmış. Arkada baş mesafesi 0,6 inç artırılırken yolcuların daha konforlu bir oturuş sağlaması hedeflenmiş.

Arka kısım S-Serisi'ni anımsatırken, ön kısım E-Serisi ile daha küçük CLA ve A-Serisi'nden birkaç ipucu sunuyor. Yani Mercedes hayranlarının bile model tanımlaması biraz zor olacak.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

22.01.2021

Direksiyon Sınavında Görev Alma Şartları Nelerdir

18.08.2021

E- Sınav Nedir

01.11.2021

Ehliyet Kurs Ücreti Kaç TL? 2022

07.05.2021

Çizik Jantlar Nasıl Onarılır