2022 Yeni Hyundai Bayon İncelemesi

ABONE OL
2022 Yeni Hyundai Bayon İncelemesi

Yeni Hyundai Bayon, Avrupa için tasarlanmış crossover SUV tarzı bir araç. B segmenti SUV olarak Hyundai'nin genişleyen SUV ailesinin en yeni ve en kompakt aracı, geniş bir iç mekana ve onu kendi segmentinde öne çıkaran güvenlik özelliklerine sahiptir. Hyundai Bayon, teknolojiyi özelleştirerek herkes için erişilebilir hale getiriyor.

Hyundai Bayon'un adı bir tatil bölgesinden ilham alınarak konuldu. Fransız Bask Ülkesinin başkenti Bayonne’den esinlenilen isimle birlikte Hyundai, Avrupa pazarının taleplerini karşılamaya çalışıyor.

Keskin Bir Tasarıma Sahip

Orantı, mimari, stil ve teknoloji arasındaki uyumla tanımlanan Bayon, duygusal değerleri yenilikçi çözümlerle birleştiriyor.

Aracın ön bölümünde geniş bir ızgara eklenerek sağlam bir duruş kazandırılmış. Yan kısımda ise dinamik omuz, kama şeklinde bir görünüm sağlıyor. Arkada, ok şeklindeki ışıklar, sütun dinamiklerinin altını çizerek, uzak konumlarıyla geniş bir duruş oluşturuyor.

Genel olarak, hem araç gövdesindeki hem de ışık mimarisindeki açısal çizgiler, üçgen şekiller ve yatay çizgiler Bayon'a güçlü, modern bir görünüm kazandırmış.

2022 Hyundai Bayon

Bayon, temiz, ferah ve iyi aydınlatılmış bir iç mekana sahiptir. Ön ve arka yolcu konforu arttırılmış, bagaj alanı olabildiğince büyük tutulmuştur. 411 litrelik bagaj hacmiyle kompakt boyutuna rağmen geniş saklama alanıyla dikkat çekiyor.

Diğer Hyundai modellerinde olduğu gibi kablosuz telefon yansıtma kullanılabilirliği ve Hyundai Bluelink® teknolojisi dahil olmak üzere,  segmentinde nadiren bulunan gelişmiş bağlantı teknolojisi var. Sınıfının en iyisi dijital kokpit ve birinci sınıf bilgi-eğlence özelliklerinin yanı sıra birinci sınıf bir Bose ses sistemi de dahil edilmiş.

Performans

Bayon, mükemmel yakıt verimliliği ve son derece rekabetçi bir karbon emisyonu sıralamasına sahip. 1.0 T-GDi, optimum verimlilik için doğrudan enjeksiyonlu, küçültülmüş üç silindirli turbo şarjlı bir motoru var. Hyundai'nin akıllı Manuel Şanzıman ile hibrit teknolojisi birleştirildiğinde daha fazla yakıt tasarrufu ve verimlilik sağlamış.

Araçta 15, 16 ve 17 inçlik çelik jant seçeneği bulunuyor. Yeni bir lansman rengi olan Mangrove Green dahil olmak üzere toplam dokuz farklı renk seçeneği mevcut.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.12.2020

Kadınlar İçin En İyi Motosikletler

24.12.2021

Elmadağ Sürücü Kursları - Elmadağ Ehliyet Kursları

03.05.2021

Fan Müşürü Nedir? Müşür Arızası Nasıl Anlaşılır

01.04.2021

Çipli Ehliyet Nedir