2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty İncelemesi

ABONE OL
2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty İncelemesi

Pickup türü araçlar denildiğinde Ford markasının başarısını görmezden gelmek ya da ikinci plana atmak kesinlikle mümkün değildir. Amerika’da 44 yıldır liderliğini koruyan firma bu başarısını daha uzun yıllara da taşımayı hedefliyor.

Ford, F-serisi Super Duty modelinde birçok yeni özellik fonksiyonel olarak gelecek. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan araç klasikleşmiş olan 5 teker sistemiyle üretilecek. Ford marka pickuplarda bu iki özellik piyasadaki en iyi işlevleri sunan marka olmasını da sağlıyor.

2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty Özellikleri

Yeni Ford F-Serisi Super Duty araçlarda 12 inç geniş ekran olacak. Aracın SYNC 4 özelliği ile beraber sunulacağının altını çizen yetkililer teknolojiyle konforu bir arada kullanacaklarını belirtiyor. Ford müşterilerinin teknolojik bir sürüş keyfi yaşamasına büyük önem veriyor. Bunun içinde bu tarz teknolojik entegrasyonları araçlarında sık sık görebiliyoruz. 

2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty

Yeni Ford F-Serisi Super Duty’nin motoruna baktığımızda 6,7 litrelik V8 motor bulunuyor. Sınıfındaki en kuvvetli olan tork ve beygir gücü oranlarına sahip olacak olan aracın 475 beygirlik gücü var ve 1424 mm tork üretecek. Araç kendi sınıfı içerisinde bir önceki modeline göre motor gücü anlamında çok daha iyi. Bu da bize gösteriyor ki Ford yeni rekorlarını kırmaya devam edecek. Eğer iyi bir pickup alınmak isteniyorsa o zaman bir müddet daha beklemek doğru olacaktır. 2022 yeni Ford F-Serisi Super Duty yakın zamanda bayilerde olacak.

2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty Fiyatı

Ford, F-Serisi Super Duty’i bu yaz satışa çıkaracağını açıkladı, ancak fiyatını henüz açıklamadı. Güncellemelerin kamyon fiyatını önemli ölçüde artırması beklenmiyor, ancak yine de yolcu kabini, 6,75 fitlik yolcu yatağı ve tek arka tekerlek aksı ile F–250 versiyonunu tavsiye ediliyor.

Aracın iç tasarımına baktığımızda döşeme standart, yeni 12,0 inç Sync 4 dokunmatik ekranın yanı sıra deri döşemeli koltuklar, çift bölgeli klima kontrolü, 10 hoparlörlü ses sistemi ve göstergede 8.0 inç ekran gibi lüks özelliklerle donatılacak. 

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

16.04.2021

Boşta Olan Plaka Sorgulama Nasıl Yapılır

18.05.2023

Rüyada Dozer Görmek Ne Anlama Gelir

30.12.2020

Motor Revizyonu Nedir

12.01.2022

Dikili Sürücü Kursları - Dikili Ehliyet Kursları